Annoncørbetalt indhold

3 sjove aktiviteter til en regnvejrsdag

Bowling

Alle kan være med til bowling! Bowling er en super populær aktivitet, netop fordi alle kan være med. Det meget simple mål om at vælte kegler og spillernes varierende held bringer jer masser af smil, latter og tårer, når I dyster mod hinanden.

Prøv at vælte alle kegler og undgå renderne! Det er sværere end det lyder, men det er netop derfor, at bowling er så elsket en aktivitet. Vores mange kugler i forskellige vægtklasser betyder, at alle kan finde én, der passer til deres armkræfter, og bliver det for svært, kan vi altid hejse banderne.

Nyd en kold drik eller sprød snack til jeres spil! Bowling kræver kræfter, men det kan der naturligvis også tages højde for. Så får i lyst til at fylde jeres energidepoter op med en kold drik eller en lækker snack, står personalet i City Bowling klar til at servicere jer. I kan også besøge restauranten, som både har faste menuer og gourmetmenuer, som gør brug af sæsonens råvarer.

Hos Citybowling bowling i Odense er der 20% i studierabat.

Virtual Reality

Virtual Reality er for både børn, unge og voksne – og ikke nødvendigvis gamere! Lige fra familie og venner, til kollegaer og spilelskere. Virtual Reality er ikke længere bare en visuel oplevelse for synssanserne, men en oplevelse for hele kroppen. Med en Virtualizer kan du bevæge dig rundt i alle retninger, i hele 360 grader.

Ønsker man at prøve kræfter med den fagre nye verden og tilmed dele oplevelsen, kan man faktisk være helt op til 8 personer i samme oplevelse. Her bliver der hurtigt lagt op til skrig, skrål og latter, når man i fællesskab skal bekæmpe den truende horde af zombier eller familiens overhoved i bueskydning.

Escape Room

Escape Room er en unik form for interaktiv gruppeunderholdning. Man vil blive låst inde i et rum, hvor man skal løse gåder og tænke kreativt, samt finde og kombinere ledetråde. Men vigtigst af alt, så skal man samarbejde som et hold for at komme ud. Spillene er egnede til små grupper (2-6 mennesker) og man har 60 minutter til at finde en vej ud. Har i mon hvad der skal til for at undslippe inden tiden løber ud?

Spillene er designet således, at en effektiv gruppe kan løse gårderne. I skal kommunikere, dele jeres resultater og involvere hinanden for at opnå det nødvendige sammenspil. Tænk ud af boksen. Led efter og kombiner skjulte spor. Sidder I fast? Lad en anden komme til, man har tendens til at se ting fra forskellige vinkler!

Målet er at give holdene en så autentisk atmosfære som muligt. I løbet af en time, vil der stræbes efter, at i trækker jer væk fra virkeligheden og ind i et eventyr i sjældent vil glemme!

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.