Annoncørbetalt indhold

3 tips til at indrette hjemmekontoret

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Selvom vi er begyndt at møde fysisk på arbejde igen, efter Danmark så småt er åbnet op, så er der ingen tvivl om, at vi danskere har fået øjnene op for hjemmearbejde. Der er utroligt mange ting, der er lettere og hurtigere at gøre hjemmefra over computeren - såsom møder og store konferencer med folk fra rundt omkring i landet, som ikke behøver at rejse fra for blot at mødes i et par timer. Derfor er det en god idé at holde fast i hjemmekontoret. Men måske er du allerede blevet lidt træt af selve indretningen derinde efter at have siddet indespærret der i næsten et år, og derfor vil vi gerne her give dig tre gode tips til, hvordan du kan forbedre hjemmekontoret.

Skrivebordet er alfa omega

Annonce

Noget af det vigtigste på et kontor er et godt skrivebord, fordi det har betydning for din arbejdsstilling og blodcirkulation. Det bedste skrivebord på en arbejdsplads er derfor også uden tvivl hæve-/sænkebordet, da det giver dig mulighed for at variere din arbejdsstilling i løbet af dagen. I den forbindelse kan du med fordel tjekke ST Skoleinventar’s webshop ud, da de både sælger sådanne møbler til private og erhverv. De har eksempelvis en hel kategori med hæve-/sænkeborde, som forebygger både ryg-, skulder- og nakkesmerter samtidig med, at det styrker dine muskler i både ben, ryg og baller, fordi du netop skifter mellem at sidde ned og stå op.


Den rette kontorstol

I forhold til vigtige møbler på hjemmekontoret kommer kontorstolen lige i hælene på skrivebordet. En god kontorstol giver dig nemlig den rette støtte til både ryg og nakke, hvorimod en dårlig kontorstol kan udmunde i smerter og give dig en dårlig holdning. Du skal derfor gå efter en kontorstol, der kan indstilles i ryggen, sædet og højden, fordi du her har mulighed for at tilpasse stolen til din krop. Hvis du ønsker en ekstra behagelig kontorstol, kan du også kigge efter parametre som armlæn og vippebar ryg, som tilføjer et helt ekstra lag af komfort.

Hav styr på opbevaringen

Når man tager arbejdet med hjem, kan det hurtigt rode - både mentalt og fysisk. Det fysiske rod er heldigvis til at arbejde med, da der findes utallige organiseringsløsninger og opbevaringssystemer. Hvis du har mange løse dokumenter og mapper, der skal organiseres og gemmes, så er det en god idé at anskaffe dig nogle garderobe-/højskabe, da disse skabe har mange rum og hylder til opbevaring, fordi de næsten går fra gulv til loft. Lige så snart der er styr på det fysiske og synlige rod på skrivebordet på kontoret, så kan vi også næsten garantere, at der så småt vil begynde at komme styr på det mentale rod

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.