Annonce
Sønderborg

30-årig sigtet for groft røveriforsøg: Dommer valgte dog at løslade ham

En 30-årig skal for en dommer søndag i en aparte sag. Arkivfoto: Claus Thorsted

Skovmose: En 30-årig mand med en relation til Sydals, der blev anholdt lørdag aften, blev søndag fremstillet i grundlovsforhør. Her valgte dommeren dog at løslade manden.

Den 30-årige er dog fortsat sigtet i forbindelse med en grov sag om røveriforsøg og blev anholdt i forbindelse med en lettere aparte opførsel efterfølgende.

- Vi får en anmeldelse fra en mand, der er gået på stranden, som pludselig bliver passet op af den her mand, der forsøger at fravriste ham hans mobiltelefon, siger vagtchef Torben Møller.

Røveriforsøget udvikler sig i en ret voldsom grad. De to mænd tumler nemlig rundt i havet, og den 30-årige forsøgte at dukke anmelderens hoved under vand.

Efterfølgende flygtede den 30-årige uden held med sit foretagende, og han tog ophold i en have ved et sommerhus, hvor han forsøgte eller lykkedes med at skide på græsset.

En person henvendte sig og spurgte, hvad manden dog havde gang i, og det resulterede ifølge anmeldelsen i, at den 30-årige begyndte at afklæde sig.

Han blev siden anholdt i området og måtte overnatte i detentionen. Han har selv forklaret, at han ikke kan huske noget fra nogle af episoderne. Han har ifølge egen forklaring været påvirket af svampe. Den 30-årige er ikke i forvejen kendt af politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

En af Esbjergs rigeste familier vil bygge nyt sportsanlæg på historisk grund

Haderslev For abonnenter

Cecilie Haaland vil i byrådet: - Jeg kan godt frygte, at folk vil tænke, at jeg ikke ved noget om, hvordan tingene hænger sammen

Billund

Mellem 25 og 35 hektar berørt af hedebrand: - Vi har været begunstiget af vejret

Annonce