Annonce
Kolding

30-årige produktionsteknolog har indstillet Alfa Laval i Kolding til Årets IBA Praktik 2019

Søren Koling Lassen (th), som har været Jespers chef i praktikken, fortæller: - I sin praktik som produktionsteknolog har han arbejdet på lige fod med sin mentor og selv løst opgaverne 100 procent. Fuldstændigt som hvis han allerede var ansat. PR-foto

Kolding: Den 30-årige produktionsteknolog Jesper Engels Kragelund, som er vokset op i Haderslev og Christiansfeld, har indstillet sit praktikophold hos pumpeproducenten Alfa Laval i Kolding til Årets IBA Praktik 2019. Og indstillingen er så god, at han har taget sin praktikvirksomhed med i konkurrencens top 5.

For Jesper Engels Kragelund har det at komme i praktik som produktionsteknolog på Alfa Laval været som at komme hjem. Hjem til en arbejdsplads, som allerede har hjulpet ham med én uddannelse. Nemlig den til industritekniker.

Jesper Engels Kragelund har hele tiden været ansat i Forsvaret – også nu, hvor han snart er færdig med sin videregående uddannelse som produktionsteknolog. Men han drømmer om et job som flowtekniker hos Alfa Laval.

- Jeg har prøvet meget forskelligt – både når det gælder uddannelser og jobs. De erfaringer gør også, at jeg nu med sikkerhed kan sige, at jeg er kommet på rette hylde, siger Jesper Engels Kragelund.

Hans glæde ved Alfa Laval er gengældt, fortæller Søren Koling Lassen, som har været hans chef i praktikken.

Fordi nogle af Jesper Engels Kragelunds kolleger i produktionen har haft for mange tunge løft, har han været med til at indkøbe løfteudstyr, som i fremtiden skal gøre det lettere at håndtere de tunge maskindele. Ikke mindst til stor glæde for Bjarke Ravndal (tv). Han er svejser og er allerede blevet opereret i sin ene skulder. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce