Annonce
Tønder

30 vil være direktør for teknik- og miljøforvaltningen

Kommunaldirektør Klaus Liestmann stopper som kommunaldirektør i Tønder Kommune den 31. maj. Men inden han stopper, er han med til at ansætte en ny direktør til forvaltningen for teknik- og miljø. Han forventer, at den rigtige kandidat findes mandag. Arkivfoto: Jacob Schultz
Tønder Kommune er godt i gang med ansættelsen af en ny direktør efter forgængeren for teknik- og miljø, Ditte Lundgaard Jakobsen, forlod jobbet den 1. december.
Annonce

TØNDER: 30 ansøgere har lagt billet ind på stillingen som direktør for teknik- og miljøforvaltningen i Tønder Kommune.

Den nye direktør skal erstatte Ditte Lundgaard Jakobsen, der med virkning fra den 1. december vendte tilbage til Aabenraa Kommune, hvorfra hun kom i første omgang. Her bestrider hun i dag posten som direktør for plan, teknik og miljø.

Kommunaldirektør Klaus Liestmann fortæller, at ansættelsesproceduren er godt i gang, og at ansættelsesudvalgets mange medlemmer nu har været gennem bunken af ansøgere.

Den halve snes medlemmer af ansættelsesudvalget har allerede været gennem første runde, og først i den kommende uge går man i gang med anden og sidste samtalerække. Derefter forventer Klaus Liestmann, at det vil gå hurtigt med at finde den endelige kandidat, der skal beklæde stillingen.

Udvalget af kandidater har været ganske flot, lader kommunaldirektøren vide.

- Feltet i første runde har været rigtig godt. På mandag går vi så i gang med anden runde, fortæller Klaus Liestmann.

Annonce

Fysisk samtaler

Ansættelsesudvalget har på trods af coronaen valgt at droppe skypesamtalen og i stedet tage samtalerne i et fysisk møde med alle de forbehold, det kræver.

- Vi har valgt at sige at for at få et ordentligt indtryk af kandidaterne, holder vi jobsamtalerne face to face, siger kommunaldirektøren.


Vi har valgt at sige at for at få et ordentligt indtryk af kandidaterne, holder vi jobsamtalerne face to face.

Klaus Liestmann, kommunaldirektør


Men bare fordi man fra kommunens side har udset sig en egnet person efter anden runde, er det ikke ensbetydende med, at en kandidat er ansat på tirsdag. De to parter skal indbyrdes blive enige om det fremtidige ansættelsesforhold og lønkontrakt. Derefter skal kommunalbestyrelsen som den sidste instans godkende den nye direktør på et ordinært kommunalbestyrelsesmøde.

- Så der går nok noget tid, før vi er på plads, erkender Klaus Liestmann.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Vejen til en normal hverdag: Her får du de to stik mod covid-19

Danmark

Overlæge: Jeg har aldrig set en så langvarigt kritisk syg patient på intensiv som Flemming

Annonce