Annonce
Kolding

31-årig mand fængslet for at dræbe kvinde med adskillige knivstik

Politiet var til stede i mange timer i forbindelse med drabssagen på Knud Hansens Vej i Kolding. Foto: Søren Gylling
En 31-årig mand er ved et grundlovsforhør ved Retten i Kolding varetægtsfængslet fire uger for drabet på en 31-årig kvinde på Knud Hansens Vej. Ifølge politiet har de to personer en relation til hinanden.
Annonce

Kolding: En 31-årig mand blev mandag eftermiddag i et grundlovsforhør varetægtsfængslet i fire uger for at dræbe en kvinde på Knud Hansens Vej. Drabet skulle ifølge sigtelsen være skete mandag på et tidspunkt inden klokken 04.10. Ifølge sigtelsen, som blev læst i retten, har manden dræbt kvinden med adskillige knivstik.

Den sigtede var ikke selv til stede ved grundlovsforhøret, men blev fremstillet in absentia, da han på nuværende tidspunkt ikke er i stand til at møde op. Anklageren forklarede, at manden har været gennem en operation, og organkirurgen har vurderet, at på grund af smerter kunne manden ikke deltage i retsmødet. Det blev ikke oplyst hvorfor, at manden var blevet opereret.

Efter sigtelsen var blevet læst op, valgte dommeren at lukke dørene med henvisning til, at efterforskningen var i sin begyndelse, og fordi manden ikke kunne være til stede i retten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Trekantområdet

4. klasse-elever og lærere sendt hjem fra Kirstinebjergskolen - en smittet elev sendte klassen hjem

Annonce