Annonce
112

33-årig får over to års fængsel for at opbevare amfetamin på loftet og i sin fryser

Den 33-årige blev idømt en fængselsdom på to og et halvt år. Han har siddet varetægtsfængslet siden august og blev efter retsmødet ført tilbage. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
En 33-årig mand erkendte rub og stub og modtog onsdag en dom på to år og seks måneder for blandt andet opbevare amfetamin. Den 33-årige forklarede, at de 200 gram amfetamin, der blev fundet i hans fryser, var hans eget, mens han opbevarede det sidste kilo for en ven.
Annonce

Kolding: "Det stemmer fint."

"Det er rigtigt nok."

"Ja, det gjorde jeg."

Der var ingen søforklaringer eller dårlige undskyldninger, da 33-årige Jesper Hornemann Adler onsdag var på anklagebænken i Retten i Kolding. Det er ellers ikke sjælendt, at man undervejs i en tiltalts forklaring fristes til at rynke lidt på brynene, og det viser sig, at forklaringen er modsat vidnernes.

Jesper Hornemann Adler erkendte derimod at have opbevaret over et kilo amfetamin i sit hjem på Allikevej. Et kilo af dem på loftet og 200 gram i fryseren. Han erkendte også, at det var med henblik på videreoverdragelse, at han opbevarede stofferne.

Han erkendte alle syv forhold, som han var tiltalt for.

- De 200 gram i fryseren var mit eget. Jeg havde et misbrug og ville sælge af de 200 gram for at finansiere det. Det gav jeg til politiet med det samme, sagde Jesper Hornemann Adler, der blev anholdt af politiet den 1. august om aftenen og siden har været varetægtsfængslet.

De 200 gram i fryseren var mit eget. Jeg havde et misbrug og ville sælge af de 200 gram for at finansiere det. Det gav jeg til politiet med det samme

Jesper Hornemann Adler

Annonce

Dommen

Det resterende kilo, som blev opbevaret på loftet, tilhørte en ven, forklarede Jesper Hornemann Adler. Han erkendte samtidig, at han godt vidste, at stofferne formentlig ville blive sendt videre, når vennen fik dem tilbage.

- Jeg havde det, fordi jeg skyldte en tjeneste til en kammerat, sagde den 33-årige.

Det viste sig at være en god idé for Jesper Hornemann Adler at lægge kortene på bordet og erkende sine forbrydelser. I sin dom lagde dommer Camilla Dalgaard nemlig vægt på, at den 33-årige havde erkendt, og det var med til at gøre hans dom en smule mildere. Dommen lød dog alligevel på to år og seks måneders fængsel.

Samtidig mistede han også retten til at køre bil de næste tre år og seks måneder, da han også var tiltalt for en række færdselsovertrædelser.

Jesper Hornemann Adler modtog dommen og blev efterfølgende kørt tilbage til arresten, hvor han fortsat skal sidde fængslet.

Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Tanja har været sygemeldt med stress tre gange: - Jeg kan bedre holde til presset, når jeg arbejder hjemme

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kolding

Nyt forsøg i Kolding Kommune: Nu må Tanja og kollegaerne arbejde hjemme i op til tre dage om ugen

Annonce