Annonce
Kolding

33-årig mand varetægtsfængslet for seksuelle overgreb på sin otteårige steddatter

Manden erkendte sig skyldig, da han onsdag blev fremstillet i grundlovsforhør sigtet for blandt andet anden seksuel omgang end samleje med sin steddatter. Arkivfoto: Søren Gylling
Manden, der onsdag blev fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Kolding, er også sigtet for at have filmet et overgreb på steddatteren og for efterfølgende at have delt videoen i en onlinegruppe. Han er nu varetægtsfængslet i foreløbig fire uger.
Annonce

Kolding: En 33-årig mand blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Kolding sigtet for flere seksuelle overgreb på sin otteårige steddatter.

Manden er sigtet for to forskellige forhold, der begge omhandler anden seksuel omgang end samleje med steddatteren. Ifølge sigtelsen skal manden i oktober i år have trukket sine egne og pigens underbukser af, have sat hende ovenpå sit skridt og rokket hende frem og tilbage.

I sigtelsen lød det også, at den 33-årige fra februar til december 2020 flere gange har befølt steddatteren. Det blev beskrevet, at han trak pigens underbukser af og rørte ved hendes skamlæber og klitoris.

Annonce

Filmet og delt overgreb

Den 33-årige er også sigtet for blufærdighedskrænkelse og for besiddelse og videredeling af pornografisk materiale med barn.

Af sigtelsen fremgik det, at manden har filmet overgrebet på sin steddatter, der fandt sted i oktober, og at han efterfølgende har delt videoen i en onlinegruppe. Samtidig er han også sigtet for at have taget billeder af flere af de i sigtelsen omtalte overgreb, hvor han skulle have befølt hende, og for efterfølgende at have delt disse billeder.

Den 33-årige erkendte sig skyldig og er nu varetægtsfængslet i foreløbig fire uger.

Det var lokalpolitiet i Kolding, der havde anmodet om grundlovsforhøret, efter den 33-årige blev anholdt tirsdag omkring klokken 10.30.

Grundlovsforhøret foregik bag lukkede døre. Det betyder, at JydskeVestkysten kun kan referere sigtelserne, og ikke hvad der ellers kom frem under grundlovsforhøret.

Det var Anklagemyndigheden, der ønskede dørene lukket af hensyn til efterforskningen, der endnu er i et tidligt stadie.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Efter fund af britisk mutation: Hel landsby forbereder sig på test

Kolding

Budgetaftale sikrer 46,4 millioner kroner til kæmpe vejanlæg ved Tankedalsvej

Annonce