Annonce
Aabenraa

33-årige Dennis greb chancen: Overtager Sønderjysk Liftudlejning

Dennis H. Heitmann er den nye indehaver af Sønderjysk Liftudlejning i Aabenraa. Foto: Jacob Schultz
Det bliver den 33-årige Dennis P. Heitmann fra Rødekro, der skal føre Sønderjysk Liftudlejning videre.
Annonce

Aabenraa: For 35 år siden etablerede Michael Storm Holm Sønderjysk Liftudlejning på Kilen i Aabenraa. Han har nu sammen med sin hustru nået en alder, hvor der skal være plads til andre gøremål, og derfor er han lykkelig over, at en ung mand fra Rødekro står klar til at føre videre virksomheden videre.

Det er en den 33-årige Dennis P. Heitmann, og han overtager Sønderjysk Liftudlejning om ganske få dage.

At leje ting ud er ikke nyt for Dennis P. Heitmann. Han er nemlig indehaver af Autoleasing Syd i Rødekro, som han startede i 2008. Det var dog ikke det bedste tidspunkt at starte virksomhed op.

- Jeg lukkede det nærmest ned under finanskrisen og blev ansat hos et tysk leasingselskab og efterfølgende et dansk, inden jeg startede Autoleasing Syd op igen i 2018, siger Dennis P. Heitmann, der beholder Autoleasing Syd, selv om han nu har købt Sønderjysk Liftudlejning.

- Det går fint, men jeg vil gerne have noget mere at lave. Jeg har altid godt kunnet lide maskiner, og derfor har jeg købt Sønderjysk Liftudlejning, der fremover bliver mit hovederhverv, siger han.

Der er en masse udviklingsmuligheder, og dem glæder jeg mig til at komme i gang med.

Dennis P. Heitmann, Sydjysk Liftudlejning

Annonce

Vil udvide sortimentet

Som noget af det første har Dennis P. Heitmann besluttet sig for at pille lidt ved navnet. Sønderjysk Liftudlejning kommer fremover til at hedde Sydjysk Liftudlejning, og det er primært af praktiske grunde i forbindelse med hjemmesiden, når bogstavet ø forsvinder.

Derimod beholder han virksomhedens chauffør, og han har også tænkt sig at få flere varer på hylderne. I dag udlejer Sønderjysk Liftudlejning lifte og teleskoplæssere og sælger trailere.

- Jeg vil gerne udvide sortimentet med minigravere og minilæssere, siger Dennis P. Heitmann, der også har andre planer for fremtiden.

- Der er en masse udviklingsmuligheder, og dem glæder jeg mig til at komme i gang med. Virksomheden skal blandt andet digitaliseres noget mere, siger han.

Den nye indehaver af Sønderjysk Liftudlejning, Dennis H. Heitmann, har allerede fundet sig til rette. Foto: Jacob Schultz
Dennis H. Heitmann er snart indehaver af to virksomheder. Foto: Jacob Schultz
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Venstre blæser til kamp mod overnatningskrav: Koster turistbranchen milliarder

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce