Annonce
112

33.000 danskere ledte efter Nikolaj - og fandt ham!

De to brødre Nikolaj Duedahl Knudsen (tv.) og Carsten Duedahl Knudsen er ved hjælp af godt 33000 Facebookbrugere lykkeligt genforenede, efter at Nikolaj forsvant fra radaren 1. januar. Privatfoto
Da Nikolaj Duedahl Knudsen forsvandt nytårsdag, iværksatte hans bror Carsten Duedahl Knudsen en eftersøgning på Facebook. I omegnen af 33.000 mennesker blev derved delagtiggjort i eftersøgningen af den forsvundne Nikolaj Duedahl Knudsen, der blev fundet i god behold lidt før midnat den 1. januar.
Annonce

Billund/Vejle: Onsdag den 1. januar skulle egentlig have været en normal arbejdsdag for den 29-årige Nikolaj Duedahl Knudsen, der er født og opvokset i Givskud. Han havde mellem 6.30 og 7.30 forladt et sommerhus i Lalandia i Billund for at tage den lange tur til Skive for at passe sit arbejde som butikschef i Fakta i Asylgade i Skive.

Den ellers altid pligtopfyldende Nikolaj Duedahl Knudsen dukkede imidlertid aldrig op i butikken, og det fik såvel butikspersonalet som hans familie til at slå alarm.

Familien, med Nikolaj Duedahl Knudsens storebror Carsten Duedahl Knudsen i spidsen, efterlyste ham både hos politiet og på Facebook.

Den sidste platform reagerede nærmest rødglødende på efterlysningen, og i løbet af kort tid var efterlysningen via flittige delinger og empatiske kommentarer ude ved godt 33.000 Facebookbrugere. Bekymringsniveauet var højt, men det var engagemenstniveauet bestemt også, og da den gode og lykkelige besked om, at Nikolaj var fundet i god behold på en rasteplads ved Skærup mellem Vejle og Kolding, brød et stort befrielsens suk ud på Facebook.

Hvis min hudløse ærlige historie, opråb og oplevelse kan være med til at bryde et tabu og redde bare ét menneskeliv, så har det været alle frustrationerne værd.

Carsten Duedahl Knudsen, bror til Nikolaj Duedahl Knudsen

Annonce

"Det handler om at være hudløst ærlig hver eneste dag"

Nikolaj Duedahl Knudsen blev bragt til sygehuset i Horsens, hvor han fik den hjælp og ro, han havde brug for. Han er nu i gode og omsorgsfulde hænder hos sin familie, og hele sagen omkring Nikolajs forsvinden har fået hans bror Carsten til at udsende en hjertevarm og anerkendende meddelelse på Facebook - den platform, der i den grad var med til at gøre Nikolajs forsvinden til en sag for hele Danmark.

- Kære dig og, mindst, 33.000 andre fantastiske dejlige mennesker fra hele det danske og fabelagtige skønne land: Aldrig er jeg blev mødt af så meget varme, kærlighed og sympati fra “fremmede” mennesker, der alle hjalp min familie og jeg med at finde vores elskede bror 1. januar. Jeg er så lykkelig og overvældet - jeg vil være dig evig taknemmelig for din vilje til at rykke hurtigt, da behovet for hjælp til min bror var allerstørst, lyder det indledningsvist fra Carsten Duedahl Knudsen.

Han konstaterer desuden, at begreber som næstekærlighed, medmenneskelighed og netværk handler om at være hudløs ærlig hver eneste dag; uanset hvor sort det ser ud, så skinner solen altid på sin egen finurlige facon.

- Det har vi alle lært og mærket på egen krop på en grænseoverskridende og udviklende måde her i starten af 2020! Så husk at passe på hinanden hver dag, og spørg hellere en gang for meget end for lidt, om alt er ok hos dem du elsker og holder af, lyder rådet/læresætningen fra Carsten Duedahl Knudsen.

Annonce

Sociale medier når de er bedst

Han skriver ydermere, at han af kærlighed og taknemmelighed deler denne hans læresætning af 1. januar 2020 med de godt 33000 gode mennesker.

Og så slutter Carsten Duedahl Knudsen sin meddelelse af med følgende forsikring:

- Nikolaj er i gode hænder, og jeg passer på ham resten af mit liv.

Ovenstående historie er et rigtig godt eksempel på, at bruger man de sociale medier konstruktivt og i den rette ånd, så har de bestemt en berettigelse og et formål.

Det kan såvel Nikolaj som Carsten Duedahl Knudsen uden tvivl skrive under på.

Redaktionen har været i kontakt med Carsten Duedahl Knudsen, der med glæde giver sit samtykke til, at vi bringer denne artikel.

- Hvis min hudløse ærlige historie, opråb og oplevelse kan være med til at bryde et tabu og redde bare ét menneskeliv, så har det været alle frustrationerne værd, lyder den positive tilbagemelding fra Carsten Duedahl Knudsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Regionalt For abonnenter

Lokale byrådskvinder modtager kommentarer og klamme billeder fra borgere

Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Trekantområdet

Langt flere end ventet er blevet podet: Flere tusinde lagde vejen forbi midlertidigt testcenter

Annonce