Annonce
Trekantområdet

Opdateret: 34-årig slog taxachauffør, truede tre unge til at hjælpe sig og kørte videre med kæresten i smerter

Politiet anholdt manden et sted på Hærvejen. Arkivfoto: Michael Bager
En 34-årig mand fra Bjerringbro blev søndag varetægtsfængslet. Han sigtes for vold, trusler om vold, ulovlig tvang, brugstyveri og kørsel i påvirket tilstand.
Annonce

Bredsten: En 34-årig mand blev søndag varetægtsfængslet i fire uger af Retten i Kolding for en lang række forhold, han formodes at have begået natten til søndag.

Klokken 00.17 prajede han og hans 22-årige kæreste en taxa på Bredstenvej i Bredsten.

Ifølge vagtchef John Skjødt fra Sydøstjyllands Politi stak den 34-årige kort efter chaufføren to knytnæveslag og bad vedkommende om at køre mod vest.

Chaufføren satte kursen mod Billund.

- Men på et tidspunkt overtager den 34-årige selv føringen af bilen, og taxachaufføren forlader bilen, fortalte vagtchefen søndag.


Kæresten er indlagt og har svære skader.

John Skjødt, vagtchef


I krydset ved Billundvej og Hærvejen forulykkede bilen. Tre unge kom forbi stedet og steg ud for at hjælpe manden og kvinden.

Annonce

Kæresten er i smerter

Som et temmelig alternativt "tak for hjælpen" blev de af den 34-årige truet til at bære kvinden over i deres egen bil, hvorefter kvinden og den 34-årige kørte derfra i den stjålne bil.

- Kvinden er kommet til skade ved ulykken. Alligevel kører han videre med hende. Et sted på Hærvejen holder han alligevel ind. Højst sandsynligt på grund af hendes smerter. Her kommer en patrulje så forbi og anholder manden, forklarede John Skjødt fra Sydøstjyllands Politi søndag.

Til at begynde med troede politiet, ifølge vagtchefen, at både manden og kvinden stod bag optrinnene.

- Men det viser sig nok, at hun er forurettet. Hun er indlagt og har svære skader, fortalte  vagtchefen.

Den 22-årige kvinde kommer fra Vejle. Den 34-årige mand kommer fra Bjerringbro og er sigtet for vold, trusler om vold, ulovlig tvang, brugstyveri og kørsel i påvirket tilstand.

Fremstillingen skete ifølge vagtchef Claus Hansen fra Sydøstjyllands Politi for lukkede døre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce