Annonce
112

34-årig mand snydt til at udlevere sit nem-id: Politiet advarer

Arkivfoto: Benny F. Nielsen

Fredericia: En 34-årig mand blev søndag fuppet til at udlevere sit nem-id og personnummer.

Manden modtog en sms, hvor der stod, at han skulle ringe tilbage til en "Martin Jensen", som i sms'en udgav sig for at være fra økonomisk afdeling hos Københavns Politi. Da den 34-årige gjorde det, blev han narret til at udlevere sit nem-id og personnummer. Den 34-årige nåede dog at spærre sine kort.

Det får nu politiet til at minde om, at man aldrig ringer til borgerne for at få dem til at udlevere nem-id og andre personlige oplysninger.

- Politiet, skat eller bankerne ringer aldrig for at få koder til folks nem-id, og ringer vi ud til folk, har vi ofte deres personnummer i forvejen. Hvis man bliver ringet op af nogen, som udgiver sig for at være fra politiet, og man er i tvivl, så kan man altid bede om vedkommendes navn og så ringe til 114 og bede om at komme til at tale med vedkommende, fortæller Ole Eckholt fra Sydøstjyllands Politi.

Politiet efterforsker sagen.

Annonce

Indbrud i villa i Sanddal

I tidsrummet lørdag kl. 16 til søndag kl. 20 blev der begået indbrud i en villa på Sanddal Bakke.

Tyven kom ind via en havedør, hvor en rude var blevet knust. Der er endnu ikke lavet en kostopgørelse, men der er formentlig stjålet smykker og computere, oplyser Sydøstjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce