Annonce
112

29-årig fra Tønder fængslet: Huggede mand i hovedet med økse

Sent fredag aften blev en 35-årig mand hugget i hovedet med en økse fire gange. Det skete på Grøngårdvej ved Tønder. Arkivfoto: Michael Bager
En 29-årig mand fra Tønder blev lørdag varetægtsfængslet i fire uger for at have hugget en 35-årig mand i hovedet med en økse fire gange. Den 29-årige nægter sig skyldig.
Annonce

Tønder: En 35-årig mand fra Tønder blev sent fredag aften omkring klokken 23.47 udsat for drabsforsøg, da han fire gange blev hugget i baghovedet med en økse. Han blev samtidig snittet i maven med en kniv. Drabsforsøget skete på Grøngårdvej i Sæd Østerm ved Tønder, det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

En 29-årig mand er blevet anholdt i sagen. Også han kommer fra Tønder. Han blev lørdag eftermiddag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Sønderborg, hvor han blev varetægtsfængslet i fire uger. Det oplyser anklagemyndigheden.

Den 29-årige nægter sig skyldig.

Ifølge politiet opholdt begge mænd sig på adressen, men det er endnu usikkert, hvad der præcis er foregået.

Den 35-årige er ved bevidsthed og uden for livsfare. Han har dog fire kraftige læsioner i hovedet efter økseslagene, det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Det skal nok gå gutter

Esbjerg

Nyt boligprojekt smider lokal købmand på gaden: - Det gør selvfølgelig ondt

Annonce