Annonce
Haderslev

Sigtelse: 35-årig solgte 29-årig kvinde til sex med flere fremmede mod hendes vilje

35-årig sigtes for flere barske forhold. Arkivfoto: Claus Thorsted
Sigtelsen mod den 35-årige, der torsdag efter blev fremstillet i grundlovsforhør for vold og medvirken til voldtægt af en 29-årig kvinde, er en barsk omgang.
Annonce

GRAM/SØNDERBORG: Den 35-årige, som onsdag formiddag blev anholdt i Gram og sigtet for vold og medvirken til voldtægt har ifølge sigtelsen solgt en knapt seks år yngre kvinde til sex med fremmede mænd mod hendes vilje. Den 35-årige nægtede sig skyldig i alle anklager, men han blev efter endt grundlovforhør varetægtsfængslet i fire uger, en kendelse han straks kærede til landsretten.

Manden er sigtet for to alvorlige forhold. I forhold et lyder det blandt andet: "Sigtes for i forening med flere pt. ukendte medgerningsmænd ved vold eller trusler om vold et ukendt antal gange at have tiltvunget sig samleje og andre seksuelle forhold med den 29-årige kvinde".

Derudover lyder det ifølge sigtelsen, at den 35-årige sigtes for, "Via internettet at have etableret kontakt med ukendte mænd, som derefter, ifølge aftale med den 35-årige, indfandt sig på adressen i Gram, eller at den sigtede kørte den 29-årige kvinde til de ukendte medgerningsmænds bopæl, hvorefter de ukendte mænd mod den 29-åriges vilje gennemførte vaginalt og/eller analt samleje samt oral sex, mens hun havde bind for øjnene og var bundet på hænder og fødder, hvilket sigtede overværede og til dels instruerede".

Paragrafferne

Den 35-årige er sigtet for overtrædelse af paragraf 216 stk. 1. nr. 1, voldtægt ved at tiltvinge sig samleje ved vold eller trussel om vold, jf. paragraf 225, der vedrører andet seksuelt forhold end samleje, samt jf. paragraf 23, der siger: "den for en lovovertrædelse givne straffebestemmelse omfatter alle, der ved tilskyndelse, råd eller dåd har medvirket til gerningen".

Dertil er den 35-årige tiltalt for grov vold jf. paragraf 245 stk. 1.

Den 35-årige sigtes også for grov vold, og i forhold to lyder det blandt andet: "Ved med flad og knyttet hånd at have slået den 29-årige i hovedet, og tildelt hende slag på kroppen med pisk og bælte".

Forholdene har ifølge sigtelsen fundet sted i perioden maj 2014 – 25. januar 2020.

Den 35-årige er repræsenteret af forsvarsadvokat Jesper Brock fra Nikolajsen Advokatfirma i Odense, og han sagde efter dagens retsmøde:

- Min klient har det ikke særlig godt, han opfatter sagen som en hævnaktion for noget andet, der foregår mellem parterne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Søren Brostrøm øjner smittens skyer over efteråret - og en fremtid med mere hygiejne

Trekantområdet

Covid-19: Smittetal stiger mere i Fredericia end i nabokommuner

Annonce