Annonce
Nordtyskland

36-årig slagtede rival med 12 knivstik og sendte billede af det blodige lig til sin utro kæreste

Modelfoto: Colourbox/S.Gnatiuk

HANDEWITT: 12 års fængsel var straffen til en 36-årig mand, der mandag ved retten i Flensborg blev kendt skyldigt i drab på sin tidligere kammerat den 2. september sidste år på åben gade i Handewitt lige vest for Flensborg. Det 44-årige offer blev ramt af 12 knivstik. Et af dem perforerede hjertet på manden, der var dræbt på stedet.

Baggrunden for drabet var rasende jalousi. Samme dag havde den 36-årige fået at vide, at hans gravide samleverske havde et seksuelt forhold til den 44-årige.

- Vi går ud fra, at der var tale om overlagt drab. Så mange knivstik kan kun være udtryk for en forsætlig handling, begrundede dommer Mathias Eggers sin afgørelse ifølge Flensburger Tageblatt.

Annonce

Drabsmanden var tilsyneladende iskold. Han tog et billede af det blodige lig med sin mobiltelefon. Fotoet sende han derefter uden yderligere kommentarer til sin samleverske. Umiddelbart derefter blev han anholdt.

Den dømte modtog dommen uden nogen synlig reaktion. Han tilstod allerede i begyndelse af retssagen. Nu har den 36-årige og hans advokat en uges frist til at afgøre, om de vil anke kendelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce