Annonce
Esbjerg

37-årig er ny chef på Danmarks ældste hotel

37-årige Allan Jakobsen har allerede været på Hotel Dagmar i et års tid, og nu er han blevet udnævnt til hotelchef. Foto: René Aunsbjerg Fogh
Den hidtidige restaurantchef på Hotel Dagmar i Ribe, Allan Jakobsen, er ny hotelchef på Danmarks ældste hotel.

Ribe: Der er kommet et nyt ansigt i spidsen for Danmarks ældste hotel, Hotel Dagmar i Ribe.

37-årige Allan Jakobsen er nemlig udpeget som ny øverste hotelchef, og dermed skifter han stillingen som restaurantchef ud med et ansvar for hele hotellet.

- Det er et stort ansvar og en stort skulderklap til mig. Hotel Dagmar skal gerne være et sted, som Ribe er stolt af. Vi går op i det lokale, og vi er og vil også være med til at brande Ribe udadtil, siger han og understreger, at det er naturligt for ham med så meget ansvar, som dette job fører med sig.

Allan Jakobsen har boet i Esbjerg hele sit liv. Han kommer fra et langt liv med ledelseserfaring, ligesom han har været i restaurationsbranchen i 15 år hos blandt andre Hjerting Badehotel og Hotel Britannia.

Allan Jakobsen vil dermed stå for den daglige ledelse af Hotel Dagmar sammen med direktør Dorte Brandt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Esbjerg

Kom og få et konfirmationssæt

Leder For abonnenter

Covid 19: Lad os nu bare få ro på

I Italien er syv personer døde af covid 19 også kaldet coronavirus. Omkring 300 er smittet. Også i Storbritannien er der smittede og så at sige på vores dørtrin er der mistanke om et tilfælde i Hamborg. På Tenerife er danskere i isolation på et hotel, efter en italiensk gæst åbenbart har bragt smitten med sig.På den baggrund er det sandsynligt, at smitten kan nå os. Er det en alvorlig situation? Ja, bestemt. Men der er ikke tale om en katastrofe.Det indtryk kunne nemt opstå, hvis man kaster et blik på børserne. De danske aktier har haft de største kurstab i årevis. På de internationale børser er billedet det samme.Kursfaldene er ikke noget bevis på faren fra covid 19, men bekræfter blot, at Mogens Lykketoft havde ret, da han i sin tid og med noget grovere ord konstaterede, at finanssektoren var befolket af sensitive sjæle.Covid 19 er en ny sygdom. Derfor har vi ikke noget naturligt immunforsvar, ligesom det foreløbig kun er en påstand, at Kina skulle have udviklet en vaccine.Men med alle disse forbehold er coronavirus slet og ret influenza. Den sygdom er bestemt ikke til at spøge med. Således døde godt 1600 danske af influenza i sæsonen 2017/2018.For hver af disse afdøde og deres pårørende var der tale om en tragedie. Men influenzadødsfaldene har vi år efter år, uden det udløser panik endsige styrtdyk på børserne.En angstprovokerende kendsgerning er, at vi alle på et tidspunkt skal dø. Den gode nyhed er, at der kun er ringe sandsynlighed for, at coronavirus koster os livet.I sygdommens epicenter, Kina, er omkring 80.000 med sikkerhed smittet, og knap 3000 dødsfald er officielt registreret. Det svarer til en dødelighed med rigtig mange nuller på førstepladsen i procenten af døde i forhold til Kinas enorme befolkning på næsten 1,4 milliarder mennesker. Selv hvis mørketallet i antallet af døde er tre, fire eller endog ti gange højere, er regnestykket det samme.Det er således ikke den sorte død, der hærger. Lad os være vagtsomme, men ikke paniske.

Annonce