Annonce
Esbjerg

4.000 gæster får suspenderet deres julefrost på Blue Water Arena

EfB Konference aflyser årets julefrokoster som følge af situationen omkring covid-19. Arkivfoto: Soffi C. Larsen
Siden 2009 har der i weekenderne i november og december op til jul været afholdt traditionsrige julefrokoster i loungerne på Blue Water Arena. På grund af covid-19 aflyses de planlagte julefester.
Annonce

Esbjerg: På grund af situationen omkring corona og for at forhindrespredning af smitte er alle planlagte julefrokoster i november og december i loungerne på Blue Water Arena aflyst.

Det oplyser EfB Konference i en pressemeddelelse.

EfB Konference har siden 2009 afviklet julefrokosterne, som for mange har udviklet sig til en tradition. Sidste år deltog omkring 4.000 gæster i jule-festlighederne på EfB’s hjemmebane, og ifølge Lars Fyhn, konferencechef hos EfB Konference havde ventet et lignende deltagerantal i år.

- Vi er kede af at må skuffe mange trofaste gæster og kunder, der havde set frem til en god aften på Blue Water Arena, og det siger sig selv, at det er tungt for os, da netop julefrokosterne har været en fast tradition og en god oplevelse for alle samt det faktum, at vi går glip af en betydelig omsætning, udtaler Lars Fyhn og fortsætter:

- Vi forstår naturligvis alvoren i situationen, og respekterer myndighedernes restriktioner, så vi på forsvarlig vis kan komme gennem denne svære periode i fællesskab. Nu kigger vi fremad, og krydser fingre for, at 2021 bliver et bedre år, så vi igen kan tage imod feststemte gæster om et års tid.

Annonce

Ingen hjælpepakker

For EfB Konference er det en streg i regningen, at den mest indbringende måned på året nu er sat ud af spil, idet konsekvenserne rækker længere end ærgrelsen hos de flere tusinde gæster, der havde glædet sig til at deltage.

Ifølge konferencechefen har konferenceaktiviteten ikke kunnet kompenseres ved regeringens forskellige hjælpepakker.

JydskeVestkysten skrev i weekenden, at adskillige store arbejdspladser i Esbjerg har valgt at droppe årets store fælles firmajulefrokost. Mange planlægger i stedet en alternativ sammenkomst. Også flere madleverandører meddelte i samme ombæring, at deres forretningsgrundlag hvad angår julefokoster er blevet meget voldomst reduceret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Esbjerg

Efter fund af britisk mutation: Hel landsby forbereder sig på test

Kolding

Budgetaftale sikrer 46,4 millioner kroner til kæmpe vejanlæg ved Tankedalsvej

Annonce