Annoncørbetalt indhold

4 fordele ved at have computer op abonnement

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

Bil på abonnement, cykel på abonnement eller nu computer på abonnement? Der er ofte mange fordele forbundet ved at leje en computer eller cykel fremfor at købe den. Nogle er mere indlysende end andre, mens andre fordele ikke gælder for leje af cykel, men kun leje af computer. Det er en tid, hvor eje ikke nødvendigvis er bedst, men hvor leje af computer, leje af bil eller underbukser på abonnement er ved at være et normalt syn, er eksempelvis leje af en all in one PC stadig ikke noget, der sker ofte.

Dog har den danske IT-virksomhed Duka med stor succes introduceret danskerne for leje af computere, og de ser sig ikke tilbag3. Deres lejecomputere er måske starten på en trend, der kommet for at blive.

Annonce

Men hvorfor er det så smart at leje en computer? Vi gennemgår her de 4 mest markante fordele ved leje af PC.

Se udvalget her

1.Leje af computer skaber tryghed

Computere kræver ligesom biler vedligehold, og er det udenfor garantien, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse. Men lejer du en computer, slipper du for bekymringer om udløbet garanti, og dermed også for dyre reparationer på din forældede computer. Nej, du har i hele lejeperioden fuld garanti på dit produkt, så du er sikker på, at du ikke skal op med pengepungen, hvis uheldet skulle være ude.

Annonce

2.Slip for udbetaling

Computere er for de fleste danskere det vigtigste redskab, men ændrer ikke på, at det kan være rigtigt dyrt at tilegne sig en computer. Vælger du eksempelvis at leje en bærbar computer, slipper du for at skulle betale din computer på én gang. Dermed kan du skabe lidt luft i dit budget til andre lidt sjovere ting.

Annonce

3.Ingen binding giver dig fleksibilitet

Mens man ved leasing af en bil ofte binder sig 1-3 år og ved mobilabonnementer kan se bindingsperioder på 6 måneder osv., er der hos Duka ingen binding ved deres computerabonnementer. Nej, lejer du en computer fra Duka, vil du altid kunne levere den tilbage, når du ønsker det – helt kvit og frit naturligvis. Det giver dig en fleksibilitet, som du ikke kan få ved køb af computer. Ønsker du at skifte din computer før tid – måske fordi dine behov pludselig har ændret sig – så sender du den blot tilbage.

Annonce

4.Ny, gratis computer hvert 3. år

Duka giver dig også en spritny computer, når du har haft din lejeaftale i 3 år – helt kvit og frit. På den måde sikrer du dig, at du har en computer, der altid er fuldt med udviklingen og er up-to-date. Med andre ord, vil du altid have en computer der bare virker og hvor sikkerheden er i tip-top.

Læs mere om fordelene her

Denne annonce indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.