Annoncørbetalt indhold

4 gode indretningstips til børnefamilien

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Som børnefamilie er der mange ting, man skal være opmærksom på, når det kommer til indretningen. Det handler ikke nemlig bare om, at indretningen skal være flot og stilrent. Nej, man skal også tage hensyn til en masse praktisk. Alt efter, hvor gammelt barnet eller børnene er, så er der nogle ting, man skal tænke over. 


Annonce

Sikkerheden betyder alt, når man har et eller flere børn som bevæger sig rundt i huset. For børn er nysgerrige, hvilket naturligvis gør at de hurtigt kan få fat i ting og sager. Det handler om at tænke på indretningen i børnehøjde.


1. Børnesikring af hjemmet 

Hvad er det så, man skal være opmærksom på i forhold til børnesikkerhed i hjemmet? Man bør blandt andet børnesikre stikkontakter i boligen, da børn gerne vil pille ved sådanne også. Børn kan også godt lide at gå i skuffer og lege med mange af de ting som de finder i hjemmet. Det giver derfor også mening at sikre både skuffer og skabe. Hvis man har ting som kan gå i stykker og falde ned i hovedet på barnet, som eksempelvis glas eller porcelænsting, så bør man også sikre at dette ikke sker. Vær desuden opmærksom på både vinduer, trapper, brændeovn, komfur, køleskab/fryser og døre. Der findes mange vigtige ting at være opmærksom på i forhold til at børnesikre hjemmet, hvilket man bør læse op på.


2. Større børn og indretning 

Det er ikke kun børnesikring af hjemmet, det handler om når man snakker indretning af en børnefamilie-bolig. For er børnene ældre, er det ikke sikkert det er nødvendigt med børnesikring af alle ting. Hvordan soveværelset er indrettet, er nemlig heller ikke lige meget. Man kan eventuelt overveje en junior seng, som er halvhøj. Denne type seng, er ikke bare enormt sjovt for barnet at have, men altså også praktisk i forhold til pladsen på børneværelset. Tjek dette overblik over halvhøje senge, hvis du vil vide mere. Husk dog at have tjek på barnets alder og disse sengetyper, i firhold til hvem de er egnede til.


3. Plads til leg 

En anden ting at have fokus på i forhold til børneværelset, er pladsen på værelset. Der skal være plads til leg og til at udfolde sig. Indret børneværelset ud fra, hvad barnet godt kan lide at lege med, eller har interesse for.


4. Praktisk med plads i hjemmet 

Når man er en hel familie der bor sammen, så kan pladsproblemer til tider godt blive et problem. Derfor, er det en rigtig god idé at benytte pladsen op til loftet, fremfor gulvet. Reoler, er derfor en rigtig god idé at benytte i hjemmet. Har man plads under sengen, kan bedrollers også være enormt praktiske til at opbevare ting i.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.