Annonce
Tønder

4+-oplevelser sælger fremragende i år

Lars Lilholt spillede sidste år åbningskoncert på torvet i Tønder. I år kan Signe Svendsen opleves ved 4+-åbningen. Arkivfoto: Hans Chr. Gabelgaard
4+-dagene forud for Tønder Festival er blevet populære. Flere arrangementer er udsolgt, mens andre kun har få pladser tilbage.

Tønder: 4+-arrangementerne forud for Tønder Festival, er i høj kurs. Således har der været rift om billetterne, og 4+-koordinator Lene Jensen er særdeles tilfreds med salget.

- Det er gået rigtig godt for at sige det mildt, fortæller hun.

Man har aldrig tidligere ligget på så en høj en salgsprocent, her nogle dage før 4+-dagene starter.

- Vi har på nuværende tidspunkt solgt over 80 procent af alle billetter, og der er flere af arrangementerne, som er udsolgt, og der er flere arrangementer, som ligger en eller to billetter fra at blive udsolgt, fortæller Lene Jensen.

Sidste år havde man solgt omkring 70 procent af billetterne på nuværende tidspunkt.

Koordinatoren vurderer, at 4+-tiltaget har fået en større plads i festivalgæsternes bevidsthed, og at den markedsføring, man har lavet, nu giver pote.

- De har fundet ud af, at det, vi giver dem, er kvalitet, og at vi har masser at byde på hernede på vores fantastiske egn, siger Lene Jensen.

Annonce

Om 4+

4+ er nu en del af Kulturkraft Tønder.

I år afvikles dagene fra den 18. august til den 21. august - der er i alt 17 arrangementer.

Du kan læse mere, se det fulde program og købe billetter på Tønder Festivals hjemmeside tf.dk.

Flere billetter

Byvandringen tirsdag i Tønder er udsolgt, og det samme er en speciel middag på Restaurant Ros, en ginsmagning og en hammerslagskonkurrence.

Oprindeligt var "Konge Safari", der afvikles i samarbejde med Sort Safari, også udsolgt, men her sættes der nu 20 ekstra billetter til salg.

- Fordi vi ved, at vi stadigvæk den næste uge sælger mange billetter, så prøver vi at give det en chance, fortæller Lene Jensen, der glæder sig til søndagens gratis åbningskoncert.

Her gæster Signe Svendsen torvet i Tønder.

- Jeg forventer selvfølgelig lige så god stemning som alle de andre år, og at det er en supergod måde for både 4+-gæster og lokale, at skyde hele festivalugen i gang på, siger Lene Jensen.

4+-dagene afvikles fra søndag til onsdag, hvorefter Tønder Festival åbner indgangene torsdag i næste uge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce