Annoncørbetalt indhold

4 vigtige egenskaber – sådan får du det perfekte sofabord

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Sofaen er et af de vigtigste møbler i hjemmet. Det er her vi slapper af og lader batterierne op, og her vi mødes hele familien for at hygge og underholdes. Men en sofa kan ikke klare sig selv alene. Enhver god sofa fortjener et godt sofabord og behøver et for at kunne fungere optimalt.


Annonce

Gode sofaborde er dog mange ting. Der er en række ting du bør tænke over inden du kaster dig over et. Er du på jagt efter nyt sofabord, eller ønsker du bare lidt god boliginspiration, så følg med her når vi gennemgår fire vigtige punkter der kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige sofabord.


Funktion


Første ting at tænke over er, hvad bruger jeg egentlig mit sofabord til? At overveje hvilken funktion sofabordet har for dig, hjælper med at indsnævre hvilket kan være det rigtige for dig. Der er et par måder at komme i gang med dette på.


Det første er at tænke på dit nuværende, eller i hvert fald seneste sofabord. Hvordan brugte du det? Var det kun en plads til at lægge fjernbetjeningen på? Eller Havde du regelmæssigt gæster som du bød på kaffe i sofaen?


En anden ting du kan overveje, er om du har manglet noget i et sofabord før. Havde du for eksempel brug for lidt mere opbevaringsplads, så der ikke flød så meget på bordpladen. Et AH16 sofabord har for eksempel elegant ekstra opbevaringsplads, så her kan du slippe for et bord fyldt med blade og andet.


Størrelse


Når du har overvejet din brug af sofabordet, kan du begynde med at tænke på størrelsen. Sofabordet skal selvfølgelig helt lavpraktisk kunne passe ind i det rum det skal stå, og skal passe nogenlunde i størrelsen med sofaen, men der er også mere til det.


For eksempel spiller funktionen en stor rolle. Hvis du virkelig kun opbevarer fjernbetjeningen på sofabordet, kan det være smart at overveje et ganske småt sofabord. I den anden ende er det selvfølgelig vigtigt at have god plads til kaffe og kage, hvis du er til den slags.


En sofabordsløsning der er blevet mere og mere populær på det seneste er flere små sofaborde. Du kan selv mixe og matche, men ellers også vælge et sofabordssæt. Tag for eksempel Shapes sofabordsæt med længderne 55 og 65 cm. Et lækkert sofabordssæt der virkelig giver dig det bedste fra begge størrelsers-verdener.


Form


En anden ting du bør overveje, er formen på dit sofabord: skal det være rundt, firkantet eller noget tredje? Om du vælger det ene eller det andet er jo lidt smag of behag, men det er i denne sammenhæng godt at tænke lidt i kontraster.


Har du mange møbler med bløde former, kan et firkantet bord give stuen lidt mere struktur. Omvendt kan et rundt sofabord i en ellers meget ”lige” stue være et friskt blødt pust. Har du et rundt spisebord i samme stue kan det dog også være lækkert hvis formerne matcher og du har to runde borde.


Et rundt sofabord der virkelig ville kunne passe ind i mange stuer, er Modenas lille rundt sofabord. Dette simple, lille sofabord i egetræ er den perfekte blanding af stilet og simpelt så det kan passe ind mange steder, uden dog at være kedeligt.


Materialer og farver


Sidste punkt vi vil se på, er materialer og farver. Ligesom med formen er dette selvfølgelig mest et spørgsmål om smag og behag, men alligevel er der nogle grundregler du i hvert fald bør have i baghovedet når du skal vælge dit sofabord.


Farver og materialer bør spille godt sammen med resten af stuens indretning. Kører du for eksempel et lidt industrielt look med en del metal og glas, er det oplagt at tage et sofabord der også er i metal og glas.


Særligt sofaen og sofabordet bør matche. Særligt træ bør matche. Har du for eksempel en sofa med lyse træben bør sofabordet også være i lyst træ. Du behøver ikke købe i præcis sammen træsort, men gå efter cirka samme nuance.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.