Annonce
Erhverv

40 år i samme afdeling på HTH

Gitte Skovdal Knudsen fra Ølgod trådte for 40 år siden ind på HTH for første gang. Privatfoto

Ølgod: Den 19. november er det 40 år siden, Gitte Skovdal Knudsen fra Ølgod trådte ind på HTH for første gang.

Gitte startede i finérværkstedet, på daghold, hvor hun har været tilknyttet i alle årene. Det er også blevet til enkelte udlån til andre steder i både komponent og montage.

Gitte mestrer alle områder i værkstedet, og kollegaerne ved, at man altid kan spørge Gitte til råds, hvis man er i tvivl.

Gitte er ekstremt dedikeret og har haft en finger med i det meste – fra det praktiske arbejde med fineren til udarbejdelse af arbejdsstandarder.

Fritiden bruger Gitte Knudsen på hus, have, yoga, håndarbejde og "sig selv". Gitte har tidligere været meget engageret i bestyrelsesarbejde, hvor hun har lagt megen tid og energi.

Gitte Skovdal Knudsen har to børn og to børnebørn, som hun nyder at bruge så megen tid med, som overhovedet muligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Affaldshåndtering som i DDR-tiden

Lokaldebat: I den bebyggelse i Egernsund, hvor min kone og jeg bor, oplever vi til stadighed, at vore affaldscontainere ikke bliver tømt. Bebyggelsen består af 12 ejerlejligheder og otte boligforeningslejligheder. Problemet er, at Sønderborg Kommune entrerer med et system omkring bortskaffelse af affald, som ingen normalt begavede mennesker forstår. Et årskursus til borgerne i affaldshåndtering ville sikkert gøre underværker, men det vil kommunen næppe finansiere. Det system, skraldemændene (jo, det ord eksisterer skam endnu i det danske sprog) arbejder efter, bevirker, at hvis en lille ren plasticpose havner i den forkerte container, bliver den ikke tømt. Jeg luftede forleden min irritation på en særlig Egernsund-side på Facebook - og straks var der adskillige eksempler på, at rene bagateller er skyld i, at containerne bliver stående. Man må godt smide pap-emballagen fra en ramme cola i den dertil indrettede container - men så skal plasticomslaget pilles af. Ellers? Nul tømning. En mikroskopisk rest af marmelade i et glas - selvom man har brugt flere liter varmt vand på at gøre glasset rent - nul tømning. Kære byrådsmedlemmer - i har jo skabt et "system", der kunne være hentet i DDR i 1965. Folk er ikke ligeglade, men at lave en ordning for fjernelse af affald, som kun borgere med stærke læsebriller kan navigere rundt i (humor kan forekomme), er en ommer. Gad vidst, om det kun er i Egernsund, vi synes, at nu er målet sgu fuldt. Er der en modig byrådspolitiker, der kunne have lyst til at kommentere mit indlæg, skulle han/hun være velkommen. Trist, at der er længe til næste kommunalvalg, ellers skulle I nok komme på banen.

Annonce