Annoncørbetalt indhold

40 år med Ford ”Fest” Fiesta

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Ford Fiesta er en fantastisk bil til dem, der ønsker at få mest muligt for pengene. Det er et godt valg for alle, der er på udkig efter en sjov og behagelig køreoplevelse. Bilen giver en god brændstoføkonomi, masser af plads til passagerer og last og alle de funktioner og bekvemmeligheder, som du har brug for for at nyde din køretur. Hvis du er på udkig efter en god allroundbil, er Ford Fiesta et godt valg. Fiesta tilbyder en imponerende blanding af værdi, ydeevne og funktioner, hvilket gør den til et godt valg for stort set alle. Uanset om du er på udkig efter en prisbillig første bil i dit liv eller en sjov og sporty tur, er Fiesta et kig værd. Og med sit nyligt redesignede interiør og den nye turboladede motor er Fiesta bedre end nogensinde før.

I 2016 fyldte Ford Fiestaen 40 år, hvilket cementerede dens popularitet og vedholdenhed ved at være én af kundernes favoritter i så mange år. Den har endda været i produktion i alle 40 år, hvor man ofte ser biler udgå af produktioner i perioder for at give plads til andre modeller eller for at blive udfaset af markedet. Her har Fiestaen kæmpet og holdt sin plads på samlebåndet og derfor kan vi stadig nyde den fantastiske bil idag. Der er produceret i omegnen af 17,6 millioner af den populære bil, hvor der stadig bliver produceret massevis på Fords fabrik i Køln. Med så mange biler produceret gør det også, at du kan relativt nemt finde en Ford Fiesta brugt, når familieforøgelser gør bilen for lille, og derved søger nye ejere.

Annonce

Tilbage i 1972 så Fiestaen dagens lys under projektnavnet "Bobcat", som havde til hensigt at blive folkets nye lille familiebil i både Amerika og Europa. Den får i 1975 sit navn Fiesta, som betyder "fest" på spansk, grundet den nye motorfabrik i Valencia i Spanien. Et år senere kører den første af sin slags af samlebåndet og er klar til at blive præsenteret til hele verden. Siden da har succesbilen ikke set sig tilbage, og den har prøvet lidt af hvert, lige fra at være dem bedst sælgende bil i sin klasse 6 år i træk i England og Tyskland, til utallige opgraderinger og endda som rallybil!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.