Annonce
Tønder

40 år med lovbøger: Advokatfirma i Tønder fejrer jubilæum

Ægteparret Karen Marie Hansen og Anders Hansens advokatfirma har været til i 40 år. Foto: André Thorup
Advokatfirmaet Karen Marie og Anders C. Hansen Aps har lørdag den 1. august 40 års jubilæum. Stifterne Karen Marie og Anders Hansen har givet firmaet videre til deres to døtre.

Tønder: - Hvis man hele tiden følger i andres fodspor, kommer man aldrig foran.

Ordene kommer fra advokat Anders C. Hansen, der sammen med sin hustru, Karen Marie Hansen, lørdag den 1. august kan fejre, at deres fælles firma, Advokatfirmaet Karen Marie og Anders C. Hansen Aps, har eksisteret i 40 år.

Karen Marie Hansen er født og opvokset i Thy, og kom til Løgumkloster efter endt jurastudie i 1976. Året efter flyttede Anders C. Hansen, der oprindeligt stammer fra Køge, til Tønder, hvor han fik job som politifuldmægtig. De to mødte hinanden ved en julefrokost i 1977 i Fuldmægtig-klubben.

Annonce

- Ja, så gik det jo ret hurtigt derefter, forklarer Karen Marie Hansen.

De to blev gift i 1979, og 1. august 1980 slog de sammen dørene op til deres fælles advokatfirma på Østergade i Tønder.

- Det var da lidt et sats, men vi troede på det. Vi har altid haft en trang til at være uafhængige, og det har vi holdt ved gennem alle 40 år, lyder det fra Karen Marie Hansen.

Advokatfirmaet fik en god start i Tønder, og efter seks år begyndte det at knibe med pladsen i Østergade. De besluttede derfor at flytte i nye lokaler i Kogade.

Generationsskifte gennemført

Væksten i firmaet fortsatte, og henover årene er medarbejderstaben vokset til nu at omfatte 11 ansatte, herunder blandt andet parrets to døtre og en svigersøn. Undervejs er den klassiske advokatforretning udvidet til også at omfatte køb og salg af ejendomme.

For tre år færdiggjorde firmaet et løbende generationsskifte, så det i dag er døtrene Mette Knattrup Knudsen og Kirsten Knattrup Fonnesbech Thomsen, der har overtaget firmaet og driften.

Det betyder dog ikke, at stifterne har lagt lovbøgerne og arbejdslivet på hylden.

- Vi har altid arbejdet meget, og det gør vi fortsat. Men det dejlige er nu, at det ikke længere er vores ansvar, at tingene kører. Nu kan vi udelukkende koncentrere os om at lave de ting, som vi synes er interessante, siger Karen Marie Hansen.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Sidste år startede Morten nyt firma, og efter 12 måneder har han solgt 300 hjemmelavede sheltere: - Det er den bedste beslutning, vi har taget

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Ejere af landejendom har mistet alt i kraftig brand: - Vi overlevede. Og det er det vigtigste

Aabenraa For abonnenter

Genforeningen betyder også meget i Kongehuset: Derfor er det vigtigt for både dronningen og sønderjyderne, at hun er med til fejringen

Annonce