Annonce
forside

40 års jubilæum

Vagn Aage Jensen

Vagn Aage Jensen har tirsdag 20. juni 40 års jubilæum hos DuPont Nutrition Biosciences i Grindsted.

Vagn Aage Jensen blev ansat som driftsingeniør i Pektolasefabrikken (nu enzymafdelingen) i det tidligere Danisco i Grindsted.

I løbet af de 40 år har Vagn Aage Jensen været med til adskillige udvidelser og optimeringer af produktionen. Han har været med til at ændre den manuelle registrering af produktionen på store tastaturer til den moderne databehandling, som der er i dag.

Han har været med til at blande forskellige enzymtyper til et færdig mix med den rette sammensætning, som hver gang er en udfordring. Han har også være med til etableringen af et enzymblanderi, som er blevet til det blanderi, der kendes i dag.

Vagn Aage Jensen fik ved en omstrukturering ansvaret for enzymafdelingen på ledelsesniveau, for derefter igen at Vagn Aage Jensen deler gerne ud af sin store viden omkring enzymproduktion.

Han er en meget engageret medarbejder, en god kollega og han er utrolig dygtig, stabil, loyal, hjælpsom og pligtopfyldende.

For cirka 30 år siden var Vagn med, da nogle kunstinteresserede kolleger startede Kunstforeningen Grindsted hos det daværende Danisco i Grindsted. Vagn har haft formandsposten omtrent lige siden og styrer medlemmerne og deres point med hård hånd via regneark og flettesystemer, så der kan sendes korrekte data frem til medlemmerne, når den årlige auktion nærmer sig. Foruden kunst interesserer Vagn sig også meget for jagt og naturen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce