Annonce
Billund

40 års jubilæum

Birte Ladefoged Larsen. PR-foto

Jubilæum: Birte Ladefoged Larsen, Grindsted, har 40 års jubilæum hos Tellus Advokater i Billund.

Det var egentlig lidt af en tilfældighed, at det blev dén vej, hun kom til at gå, for hun ville egentlig have været hospitalslaborant. Men da hendes far havde besøg af revisoren på familiens gård, spurgte han, om de ikke havde brug for en elev. Og da afdelingen netop var ved at kalde elever ind til jobsamtale, kom Birte Ladefoged Larsen med i puljen, og startede på regnskabskontoret i Grindsted 1. august 1979.

- Jeg har været priviligeret at prøve alverdens ting, siger Birte Ladefoged, der har hjulpet i planteafdelingen, lønbogholderiet og i receptionen. Hun blev også kredsansvarlig, da regnskabssystemet Ø90 skulle indføres i starten af 1980’eren. Her skulle hun blandt andet besøge en række landmænd for at indføre dem i systemet.

Birte Ladefoged har også taget hele den teknologiske udvikling med. I starten var der således kun én dataterminal til hele kontoret i Grindsted.

I 1998 flyttede hun fra regnskab til ejendomsafdelingen, hvor hun kom til at sidde med købsaftaler og skøder, og siden 2010 har hun været ansat i JL Advokater og siden Tellus.

- Det har været spændende, og jeg har prøvet meget fordi jeg har været omstillingsparat, siger Birte Ladefoged Larsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klima

Sorte næsehorn på vej tilbage

Danmark

Live: Både fagbevægelsen og arbejdsgiverne anbefaler at udbetale indefrosne feriepenge under coronakrisen

Annonce