Annonce
forside

40 års jubilæum: Betty Solvejg Jacobsen

Betty Jakobsen

Betty blev i 1978 ansat som operatør i pakkeriet på aftenhold.

I 1980 blev Betty tilknyttet Bearbejdningsområdet (BEA) på daghold som operatør, opgaven her var at dekorere og montere elementer. Betty søgte i 2004 videre til en lidt anden funktion, nemlig til DC Billund hvor opgaverne som lager assistent var pakning af ordrer til butikker.

I 2007 havde Betty en kort periode som operatør inden for støbning på Kløvermarken fabrikken, men da afdelingen rykkede til udlandet fandt Betty vejen tilbage til BEA. Her fik Betty I tiden frem til 2014 flere roller, her kan bl.a. nævnes plankoordinator og jobtræner hvor hun også var med til at træne nye medarbejdere globalt.

2014 var året hvor Betty igen ville prøve kræfter som operatør inden for støb, så hun startede i støberiet på Kornmarken hvor hun arbejder i modul 3+4 som operatør på nathold. Betty er en yderst vellidt kollega som involvere sig i alt der giver værdi for hende og teamet. En smilende og arbejdsom kollega som Betty er et drømme senarie for et team, og med alle disse kompetencer er det en fornøjelse at hun netop varetager rollen som jobtræner på natholdene.

Betty Solvejg Jacobsen, Grindsted, fejrer fredag, 22. juni 2018, 40-års jubilæum i LEGO Koncernen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Sådan undgår du at få coronavirus: Tag bare til Norditalien, men kram ikke en italiener

Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Annonce