Annonce
Mærkedage

40 års jubilæum Hans B. Asmussen

Hans B. Asmussen

40 års jubilæum

Hans B. Asmussen, har tirsdag den 16. juli været ansat 40 år ved Sydbank. Han startede karrieren som elev ved Sparekassen Sønderjylland i Padborg tilbage i 1979 og har siden dengang hjulpet talrige af Sydbanks erhvervskunder.

I dag er Hans B. Asmussen stillingsbetegnelse senior-erhvervsrådgiver indenfor landbrug. Det vil sige, at han primært rådgiver Sydbank-kunder, der driver fuldtidslandbrug. Et område der falder naturligt for jubilaren at beskæftige sig med, da han selv kommer ud af en landbrugsfamilie.

De mange år på samme arbejdsplads er, ifølge Erhvervsdirektør i Sydbank Landbrugscenter Syd og øerne, Jørn Krogh Sørensen, en stor fordel for kunderne: Det, at Hans har arbejdet i banken i så mange år, gør, at han har opbygget nogle nære relationer til kunderne i banken. Hans er en kompetent og erfaren rådgiver, der er specialiseret indenfor finansiel rådgivning af landbrug, og som følger erhvervet. Derudover er han både loyal over for kunderne og over for Sydbank.

Jubilæet bliver markeret i Sydbank med kollegaer. Foruden jubilæet i banken kan Hans B. Asmussen også fejre 40 års jubilæum som frivillig brandmand og 10 års jubilæum som selvstændig erhvervsdrivende.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Terror skal bekæmpes uden tøven

Takket være en dygtig indsats fra Politiets Efterretningstjeneste (PET) og syv af landets politikredse kan Danmark meget vel være sluppet for ét eller flere terrorangreb. Ved en koordineret aktion onsdag blev flere end 20 adresser over hele landet ransaget og omkring 20 personer anholdt. Ifølge det oplyste fik politiet fat i alle de personer, der var mistænkt, og der menes derfor i denne sag ikke at være flere potentielle terrorister på fri fod. De anholdte vil blive fremstillet ved grundlovsforhør, flere af dem sigtet efter straffelovens såkaldte terrorparagraf. Det er sparsomt med oplysninger i sagen, men ifølge politiet har flere af de anholdte haft "militant, islamistisk motiv" til den planlagte terrorhandling, som vi indtil videre ikke ved noget om. Sagen vidner om den dødsens alvorlige situation, vi som land befinder os i. Der findes iblandt os mennesker, der drevet af islamisk fundamentalisme vil os det ondt, som ingen midler skyer og hvis mål er at skabe skræk og rædsel ved så dødelig terror som muligt. Det er hinsides vores fatteevne, hvorfor de er i besiddelse af så indædt had til de frie samfund, hvis beskyttelse de nyder godt af hver dag, men det er de. Det er ubegribeligt, hvorfor de overhovedet lever i vores vestlige demokratier, men det gør de. Desværre. Det må vi indrette os efter og droppe enhver naiv forestilling om andet, end at vi har været under angreb, at vi er under angreb og at vi kommer under angreb. Mindst én gang tidligere har dansk politi afværget et større terrorangreb, da fire mand i 2010 blev anholdt for at planlægge et attentat mod JP/Politikens Hus i København. I 2015 blev der gennemført to terrorangreb i København på Krudttønden og mod en jødisk synagoge. Her blev to mennesker dræbt. Vi har allerede tilladt mere overvågning og registrering i samfundet, men vi bryder os ikke om at ofre vores frihed på terrorens alter. Lige i dag må vi glæde os over, at der med dygtigt politiarbejde formentlig blev afværget et grusomt terrorangreb.

Annonce