Annonce
forside

40 års jubilæum: Kirsten Islund

Konsulent Kirsten Islund, Vestergade 6 A, Gredstedbro, havde tirsdag den 1. januar 40 års jubilæum.

Kirsten blev ansat som elev den 1. august 1971 ved Lyngby-Taarbæk kommune, hvor hun var indtil 1. december 1975, hvor hun primært beskæftigede som med lønmodtagerligning. Da Kirsten kom til Ribe kommune i 1979, blev hendes primære arbejdsopgave udlandsbeskatning, som hun har været beskæftiget med lige siden.

I forbindelse med fusionen mellem de kommunale skatteforvaltninger og Told/Skat blev Kirsten tilknyttet Skattecenter Esbjerg.

I april 2006 blev hun tilknyttet Skats Kundecenter i Ribe, hvor hun fortsat er en nøgleperson på udlandsområdet. Kirsten er altid klar med hjælp og sparring for de kollegaer, som har brug for det.

Hun var i en årrække tillidsrepræsentant for Dansk Told & Skatteforbund.

Kirsten Islunds jubilæum markeres i Ribe fredag den 25. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Det handler om et ordentligt arbejdsmiljø

Når jeg som medlem af økonomiudvalget har valgt offentligt at gå i rette med Mogens Rerups adfærd, er det for at beskytte vores medarbejdere mod psykisk dårligt arbejdsmiljø og for at tydeliggøre over for medarbejdere, at de har retten til at sige fra over for enhver adfærd, der kritiserer og krænker. Denne sag handler om at sikre et ordentligt arbejdsmiljø bag det arbejde, der sker i forvaltningerne. HK og Dansk Socialrådgiverforening har henvendt sig til Haderslev Kommune og er medunderskriver af brevet, idet begge fagforeninger har udtrykt bekymring for deres medlemmers ve og vel. Desværre har konflikterne stået på i årevis og er kørt i hårdknude, og der er tale om et langvarigt pres på en personalegruppe og af medarbejdere og ledere, der fortsat kan se, at de bliver hængt ud med navns nævnelse til social udskamning på sociale medier. Partsrepræsentanters rolle er at føre sag på borgeres vegne og at varetage borgerens interesser. Det kræver et samarbejde for at få et ofte kompliceret sagsforhold til at gå op, som de fleste har en gensidig interesse i. Kommunen kan afvise en person som partsrepræsentant, hvilket sker i så sjældne tilfælde, at jeg ikke i andre situationer har hørt om dette i Haderslev Kommune. Det sker kun, hvis partsrepræsentanten tilsidesætter borgerens egne interesser i sagen, eller hvis vedkommende optræder truende eller voldeligt over for myndighedspersoner. Brevet til de kommunalt ansatte er det politiske budskab om, at vi tager arbejdsmiljøet seriøst. I brevet er der samtidig en opfordring om at styrke dialogen på arbejdspladsen, så ingen medarbejder skal føle sig alene i konfliktfulde situationer.

Danmark

Første dansker er blevet ramt: TV2-medarbejder er konstateret smittet med coronavirus

Annonce