Annonce
Billund

400 hørte om sæsonjob i Legoland, Lalandia og lufthavnen

Der blev lyttet, da Legoland, lufthavnen og Lalandia fortalte om sæsonjob.

Flere end 400 hørte om sæsonjob hos Lalandia, Legoland og lufthavnen.

Annonce

BILLUND: Flere end 400 interesserede mødte op i Cafe K, da henholdsvis Lalandia, Legoland og Billund Lufthavn fortalte om de mange medarbejdere, de skal bruge i den kommende sæson.

- Det er jo ingen hemmelighed, at der er rigtig mange sæsonjob i Billund Kommune, og vi har sammen med vores virksomhedskonsulenter fået de tre store spillere ind i cafeen for at fortælle om de stillinger, der skal besættes hen over sommeren, siger daglig leder af KompetenceCenter Billund, Karsten Hjort-Enemark, i en pressemeddelelse.

Og det skulle vise sig at være en rigtig god idé at dukke op. Både Lalandia, Legoland og Billund Lufthavn svarede velvilligt på de mange spørgsmål, og der var mulighed for at gøre opmærksom på, at man havde deltaget i informationsmøderne i en ansøgning. Spørgsmålene fra borgerne gik på alt fra mulighed for fleksjob over sproglige udfordringer til gode råd til, hvad en god ansøgning skal indeholde.

Det er håbet, at flere virksomheder kan se mulighederne i at besøge Café K, når de skal rekruttere nye medarbejdere.

Kommende aktiviteter kan følges på www.kcbillund.dk

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kolding

Skoler og institutioner skal fortsat holde lukket i Kolding: Borgmester kritisk over for sen udmelding

Trekantområdet

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

EfB For abonnenter

Kommentar: Derfor kan topkampene koste EfB oprykningen

Annonce