Annonce
Tønder

48-årig anholdt: Brød ind hos ældre kvinde og udsatte hende for blufærdighedskrænkelse

Otte timer efter anmeldelsen fik politiet fredag formiddag fat i den formodede gerningsmand. Arkivfoto: Michael Bager
Otte timer efter anmeldelse om indbrud og blufærdighedskrænkelse anholdt politiet fredag formiddag den formodede gerningsmand.

TØNDER: Politiet har fredag formiddag anholdt en 48-årig mand. Han er sigtet for indbrud og  blufærdighedskrænkelse mod en ældre kvinde i Tønder. Anklagemyndigheden skal tage stilling til eventuel fremstilling i et grundlovsforhør.

Det skriver Syd- og Sønderjyllands Politi i en netop udsendt pressemeddelelse.

Politiet modtog natten til fredag klokken 01.51 anmeldelse om, at en mand var brudt ind hos en ældre kvinde nær Tønder og havde udsat hende for blufærdighedskrænkelse. Da kvinden gjorde anskrig, flygtede personen fra stedet.
Den første patrulje ankom til bopælen fire minutter efter anmeldelsen.

Annonce

Chokeret

Politiet har efterforsket på stedet og blandt andet afsøgt området med tjenestehunde. Og efterforskningen kunne fredag formiddag føre til, at en 48-årig mand, der er fra lokalområdet, kunne anholdes og sigtes for blufærdighedskrænkelse.
Anholdelsen fandt sted klokken 09.50. Politiet har efter anmeldelsen desuden været i området for at foretage tryghedsskabende patruljering.

Ifølge den udsendte meddelelse er kvinden chokeret over hændelsen, men har ikke lidt fysisk overlast.

Annonce
Danmark

Onsdagens coronatal: 353 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
Kolding For abonnenter

Ukrainer idømt fire års fængsel, udvisning og bøde på 71 mio kr. i stor sag om ulovlig cigaretfabrik: - Først i dette øjeblik er det gået op for mig, hvor alvorligt det er

Danmark

CureVacs vaccine opfylder ikke kriterier i afgørende studier: Den er kun 47 procent effektiv

Annonce