Annoncørbetalt indhold

5 grunde til at du skal begynde at bruge reklamevideoer

Annonce

Video er et stærkt værktøj til at nå ud til din målgruppe. Med en reklame video eller flere i din forretningsstrategi kan du forvente, at dine konverteringer og dit salg stiger.

Læs videre neden for og få 5 grunde til, hvorfor det er en super idé at bruge reklamevideoer i sin marketingstrategi.

1. Video skaber tillid mellem dig og seeren

Ved du, hvad det er, som driver konverteringer og salg? Svaret er tillid. Hvis dit segment har tillid til dig, så vil de ikke tøve med at købe fra dig, når behovet opstår. Og her kan video være et fantastisk værktøj til at gro og facilitere tillid. For i stedet for at prøve at prakke dine løsninger ned i hovedet på dine brugere, så bør du hellere omlægge din strategi, så du giver dem brugbar og spændende information, som gør, at de kommer til dig, når tiden er inde. Fordelen ved video er nemlig ikke kun, at du kan informere på en sjov måde, men også at du kan fremmane bestemte følelser i folk.

2. Video er god til at forklare nemme og svære emner

Video har den fordel, at mediet kan forklare stort set alle emner, uanset hvor nemme eller svære de er. En video behøver nemlig ikke udelukkende bestå af mennesker, der står og forklarer ting foran en green screen. Animationer kan for eksempel inkorporeres for at lette formidlingen – ingen gider alligevel se en person stå i 2 minutter og remse replikker op. Tunge B2B-emner kan snildt oversættes til engagerende videoer, og som B2C-virksomhed kan du vise din målgruppe den drøm, de kan få opfyldt ved at købe dine produkter.

3. Video virker særligt godt ved mobilbrugere

Rigtig mange sidder og bruger uhyggeligt mange timer på deres telefon, så hvorfor udnytte den adfærd? Adfærden på mobil er anderledes end på desktop, og her vinder content, som nemt kan fordøjes såsom videoer. Bare tænk på de gange, hvor du har skulle sidde og slå tid ihjel. Hvad er det første du gør? Det er at hive telefonen frem og fordrive tiden på Facebook, Instagram, YouTube eller noget helt fjerde.

4. Video er nemt at fordøje for selv den mest dovne forbruger

I forlængelse af punktet oven for, så er video rigtig godt til at nå ud til selv den mest dovne og uengagerede forbruger. Doven i denne forstand er ikke en dårlig egenskab, men blot et resultat af den livsførelse, som vi nu engang har i den moderne verden. Vi har arbejde, karriere, familie, venner og hobbyer at forholde os til, og til sidst er der bare ikke mere opmærksomhed at tage af. Men med en video kan du fange opmærksomheden på forbrugeren, der bare vil slappe af – ofte med sin telefon i hånden.

5. Video kan nemt deles på de sociale medier

Den sidste fordel ved reklamevideoer er, at de nemt kan deles på Facebook, Instagram, Whatsapp og alle de andre sociale medier. På denne måde når du ikke kun ud til dem, som dit annoncebudget tillader dig at nå ud til, men også til målgruppens netværk, hvis du har noget godt og inspirende content.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.