Annonce
Rejser

5 ting til regnvejrsdage

Vandtætte skosokker, transportvenlig paraply og regnfrakke til rygsækken er nogle af de ting, der kan gøre en våd feriedagen mere bekvem.

Skobeskyttere

De er lavet i anti-slip-silikone, vejer næsten ingenting og kan bøjes og ligge i en lomme. Coolpets skobeskyttere fås i sort, grå og lys blå og i tre størrelser, S, M og L svarende til skostørrelse 25-33, 34-39 og 40-45. Beskytterne er elastiske og helt vandtætte og kan klare at blive trukket på og af over almindelige sko op til 2000 gange.

Pris: 219 svenske kroner, p.t. på udsalg til 169 svenske kroner (cirka 152/117 danske).

Læs mere: www.coolpet.se.

Annonce

Super sammenklappelig

Den farvestrålende paraply fra Marimekko fås hvid-sort-oliven- eller pink-rød-blå-blomstret og er let at have med i håndbagagen. Den kan klappes mere sammen end de fleste taskeparaplyer. Aluminiumskaftet er fem-delt, og Mini Unikko-paraplyen er bare 17 centimeter lang, når den er i sit etui.

Pris: 350 kroner.

Læs mere: www.marimekko.com.

Synlig og vandtæt

Ikke alene lyser det op på en grå regnvejrsdag, det gør også bæreren synlig på cykel eller gåben - desuden beskytter det vandtætte overtræk rygsækken. Wowwow Citylab Berlin-overtræk passer til rygsække op til 55 x 70 centimeter. Det har justerbare elastiske bånd, som tilpasser størrelsen.

Pris: 199 kroner.

Læs mere: www.bikeandco.dk.

Sikret taske

Den lille flade skuldertaske (kan også bæres som bæltetaste) til penge, kort, pas og andre vigtige papirer fylder ikke mere, end den kan bæres inde under regnfrakke eller -slag. Tatonka Check In Shoulder Bag måler 21 x 15 x 7 centimeter, og man kan eventuelt selv imprægnere den mod regn. Tasken er RFID-sikret med en membran, som blokerer for eventuelle forsøg på elektronisk at tage oplysninger fra for eksempel kreditkort.

Pris: 259 kroner.

Læs mere: www.campz.dk.

Stor poncho

Det er den totale beskyttelse mod regn - nærmest som et vandrende vandtæt hus. Ponchoen er så stor, at der er plads til en rygsæk inde under den. Fjellduk Pro Poncho kan også laves om til en "tarp" - et enkelt lille telt. I hel størrelse måler den 160 x 230 cm, sammenpakket i komprimeringspose 12 x 25 centimeter, og den vejer 575 gram. Fås i grøn eller camouflage i fjeld- eller skovfarver.

Pris: 1199 kroner.

Læs mere: www.grejfreak.dk.

Rejser tager forbehold for prisændringer mellem research og publicering.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Varde

Labrador på udflugt: Hvem savner Elvis

Annonce