Annoncørbetalt indhold

5 tips til hurtigere at få lejet dit sommerhus ud

PR-foto credit


Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du den glade ejer af et sommerhus, men opholder du dig kun i det nogle uger om året? Så kan det være en god og økonomisk indbringende ide at leje sommerhuset ud. Her bringer vi 5 tips til, hvordan du får sommerhusgæsterne til at vælge netop dit hus.

Annonce


Lej let dit sommerhus ud – i korte træk

Nedenstående aspekter vil kunne hjælpe dig til at få udlejet dit sommerhus i flere af de tomme perioder:

 

●     Udlejer

●     Indretning

●     Udvendige forhold

●     Faciliteter

●     Pris

 

Den rigtige udlejer

Det kan være en god ide at leje dit sommerhus ud gennem et bureau, for så kommer det ud til mange flere gæster, end hvis du selv forsøger at leje det ud. Der er mange udlejningsbureauer at vælge imellem, så tag kontakt til flere, før du beslutter dig.

 

Indretning

Når sommerhusgæster ser på potentielle sommerhuse til deres næste ferie, kan de se alle billederne på udlejningsbureauets hjemmeside. Her er som regel mange indvendige billeder, så sørg gerne for en skøn indretning.


Du skal selvfølgelig indrette sommerhuset efter din egen smag, men hvis du holder stilen ren med et stort fokus på elegance og rummelighed, vil du givetvis tiltrække flere nysgerrige blikke. Sørg for ikke at have for mange møbler, og ofte vil en moderne stil være et hit.


Udvendige forhold

Bureauerne bruger også udvendige billeder, så sørg for, at huset er velholdt udefra. Giv huset en gang maling, så det skinner, puds vinduerne, slå græsset, og sæt indbydende havemøbler op, når billederne skal tages. Elegance og rummelighed er igen nogle af nøgleordene.


Faciliteter

Der er nogle aspekter ved sommerhuset, du ikke kan gøre noget ved – for eksempel beliggenheden, som selvfølgelig er en afgørende faktor for gæsterne. De fleste vil gerne bo i nærheden af stranden og/eller byen. Men der er mange aspekter, du kan påvirke, og det gælder især faciliteterne.


I dag efterspørger mange turister internet som fibernet eller bredbånd. Også moderne fjernsyn med smart-løsninger er populære. Det samme gælder de almindelige dagligdagsmaskiner som ovn, vaskemaskine, opvaskemaskine og tørretumbler samt grill, havemøbler og aircondition. Moderne bekvemmeligheder som jacuzzi, boblebad, swimmingpool og flere badeværelser vil også skabe en følelse af luksus.


Pris

Udlejningsprisen bliver fastsat sammen med bureauet ud fra blandt andet beliggenhed, rummelighed og faciliteter. Hvis du gerne vil have udlejet huset i de tomme perioder, kan det være en fordel med en lidt mindre pris – især til børnefamilier. Skolernes ferier er de mest efterspurgte og dyre uger, så hvis du holder din ferie på andre tidspunkter, vil du kunne få en høj indtægt her. Tillader du for eksempel kæledyr, vil dit hus ligeledes blive mere populært for besøgende med hunde/katte.

Denne artikel indeholder sponsoreret indholdOm Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.