Annonce
forside

5 ud af 7 fra "Børn- og Læring" er ude af byrådet - der bør ses på skoleforliget

Læserbrev: For os er det logisk at genåbne skoleforliget og se, hvor det skal justeres - meget lig det Erik Buhl (V) har antydet.

Fra lokallistens side har vi længe sagt nej tak til nybygning af en skole til mindst 180 millioner, da den nuværende Brorsonskolen kan renoveres for knap 86 millioner.

Formålet med at bringe et forslag er at tydeliggøre, hvordan vi helt konkret ønsker en ny skolestruktur skal se ud. Men for god ordens skyld: Forslaget ændrer ikke på vores mål. Vi ønsker stadigvæk at rulle hele flertalsbeslutningen om skole- og daginstitutionsstrukturen tilbage.

Man kan overveje mange scenarier, for eksempel køb/leje af Hjertecenter Varde. Vi mener, at det vil være en perfekt ramme i forhold til specialklasseeleverne fra Lykkegårdsskolen. Alternativt skal Lykkesgårdsskolens specialafdeling bringes up to date.

Specialklasseeleverne på Tistrup Skole skal blive, hvor de er.

Vi frigør dermed Sct. Jacobi Skole som specialskole, så den fortsat kan være en velfungerende folkeskole. De overskydende klasselokaler på Lykkegårdsskolen skal i første omgang tjene som midlertidigt undervisningssted for elever fra den nuværende Brorsonskolen, mens den i etaper ændres til en moderne pædagogisk indrettet skole.

Vi foreslår, at man kopierer Ansager skoles transformation fra lange gange med klasseværelser på stribe til den nye og meget fleksible indretning med inddragelse af klasseværelser som grupperum i kombination med gangarealer. Vi foreslår ligeledes, at der bygges faglokaler og klasselokaler til Alslevs overbygningselever a la Lykkegårdsskolens nye overbygning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sønderjyske Fodbold

Til slut fik AaB alligevel det straffespark, der skulle til for at slå SønderjyskE

Sønderjyske Fodbold

Kampen minut for minut: SønderjyskE taber til Aab - spillet om top seks er atter åbent

Annonce