Annonce
Esbjerg

50 år med brugskunst: Ib Laursen ApS fejrer flot jubilæum

I 2011 modtog Ib Laursen Kong Frederik den Niendes Hæderspris som anerkendelse af indsatsen for Danmarks eksport. Virksomheden har gennem de seneste år modtaget flere priser for deres vækst. Foto: PR
Torsdag 15. april fejrer Ib Laursen ApS 50 års jubilæum. Virksomheden er gennem årene blevet en af de største leverandører af brugskunst i Skandinavien.

Øster Vedsted: I 1971 overtog den 27-årige møbelhandler Ib Laursen forretningen Ny Form i Ribe. 50 år senere er virksomheden under navnet Ib Laursen ApS vokset til at være en af de største leverandører af brugskunst i Skandinavien.

Under logoet IB er virksomheden blevet kendt verden over hos både leverandører i hele Asien og hos kunder i 5.000 butikker og webshops i 30 lande verden over.

I et kærligt og kreativt partnerskab med hustruen Tove Laursen fik firmaet for alvor succes, da man i 1980’erne valgte at sælge butikkerne i Ribe og på Rømø fra for i stedet at satse på engrosdelen med import af varer fra Asien.

Annonce

Ib Laursen ApS flyttede her til lager- og kontorbygninger i Øster Vedsted, der 40 år senere har udviklet sig til 10 store haller, 3.500 varenumre og 15.000 kvadratneter med lager, pakkeri og administration.

Fortsætter med det vi er gode til

Også på ledelsesniveau er der sket ændringer. I 2003 trådte Ib og Tove Laursens søn, Peter, ind i virksomheden som salgschef, efter han havde arbejdet fem år i Asien hos blandt andre Den Danske Ambassade i Beijing og ISS i Kuala Lumpur. I 2006 gennemføres generationsskiftet. Peter Laursen blev administrerende direktør, og Ib Laursen indtog posten som seniorrådgiver.


Et vigtigt DNA i vores virksomhed er at yde en fantastisk service. Det bruger vi meget energi på.

Peter Laursen


- Vi fortsætter egentlig bare med det, som vi er gode til og ekspanderer vores service og koncept til nye markeder. Et vigtigt DNA i vores virksomhed er at yde en fantastisk service. Det bruger vi meget energi på. Det er fantastisk at opleve, hvor mange faste og loyale kunder vi har, fortæller Peter Laursen.

Familien har endnu ikke haft mulighed for at indvie den nye administrationsbygning, der blev opført i 2020 grundet coronarestriktionerne. Men både Peter, Ib og Tove Laursen glæder sig til snart at byde alle velkommen tilbage for at fejre både byggeriet og jubilæet, når restriktionerne tillader det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Babyboom lukker populær frisørsalon

Annonce