Annonce
Varde

500 partoutbilletter solgt: Udsigt til publikumsrekord ved Mariefestival

Liv og glade musikdage fra seneste Mariefestival, i 2017. Sidste år var der undtagelsesvist ingen festival. Arkivfoto
Med afsæt i Musik Galleriet, Mariehaven og det store netværk omkring Helge Engelbrecht og bandet Neighbours & Friends er Mariefestival nu for sjette gang og efter et enkelt års pause tilbage for fuld skrue. Billetsalget går bedre end tidligere år.

Ansager: Med over 500 partoutbilletter solgt, er der mere run på billetterne til årets Mariefestival, end tidligere.

Arrangørerne forventer 2000-3000 mennesker til de fire dages musik, der nu finder sted for 6. gang.

Det sker i dagene 29. august til 1. september. I løbet af disse fire dage forvandles Ansager til én stor festivalplads med over 200 koncerter med 500 musikere fordelt på 20 scener rundt om i byen. Ligeledes vil der under festivaldagene være en musikbus - en åben ladvogn - der kører rundt i gaderne med musikere, der spiller koncert nærmest døgnet rundt.

Nogle af de mange musikalske navne, der udgør dette års festivalprogram er blandt mange andre Kejser Larsen Band, The Grandfætters, Mads Jørgensens Jazzkapel, A Shepherd's Tale, Esben Kronborg, Mads Toghøj og selvfølgelig Neighbours & Friends. Festivalprogrammet byder også på en snak med den anmelderroste sanger og sangskriver Kristina Holgersen, der er født og opvokset i Ansager men i dag bosiddende i København.

Optog gennem byen

Festivalen skydes i gang fredag 30. august kl. 15, når musikere, sangere og bysbørn samles i et optog fra Mariehaven til Ansager Torv, hvor festivalen officielt åbner med borgmestertale, sange og gode ord kl. 16.

Mariefestivalen samler sædvanligvis 2000-3000 publikummer. Salget af partoutbilletter er i år det bedste nogensinde, og festivalcampen er helt udsolgt, så flere og flere festivalgæster lejer sommerhuse og ferielejligheder i lokalområdet.

Det er Ansager Byudvikling, Ansager Borgerforening, Ansager Idrætsforening og Musik Galleriet/Mariehaven, der tegner festivalforeningen, som alle med interesse for festivalen i øvrigt kan tegne medlemskab til.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Endelig liv i posthuset igen: Brødre er klar med ny restaurant

Annonce