Annonce
Kolding

51-årig mand slået med kølle efter uenighed i trafikken

Arkivfoto

Kolding:  Politiet blev onsdag eftermiddag kaldt ud til en voldssag på Vejlevej.

- Sagen begyndte med en form for uoverensstemmelse i trafikken, oplyser Finn Ellesgaard Nielsen, der er vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi.

To biler var impliceret i episoden. I den ene sad en 51-årig mand bag rattet, og i den anden var  to 22-årige mænd. Alle er fra Kolding.

Annonce

- De kører efter hinanden eller følges op ad Vejlevej til Uno-X. Her giver den ene af de 22-årige den 51-årige flere slag med en kølle eller et baseball bat. Og derfor er den ene unge mand sigtet for vold. Begge har været anholdt og er løsladt igen, siger Finn Ellesgaard.

Politiet var på stedet med to patruljevogne.

Der er ved samme lejlighed også begået hærværk mod den 51-åriges bil.

- I voldssager anbefaler vi altid folk at tage på skadestuen for at få skaderne dokumenteret. Og i døgnrapporten kan jeg se, at den 51-årige selv kørte på skadestuen, fortæller vicepolitiinspektøren.

Han kan ikke oplyse præcist, hvor mange slag den 51-årige fik, og hvor han blev ramt, for politiet er i gang med efterforskningen.

Annonce
Kolding For abonnenter

Oprensning af åen forhindrer ikke oversvømmelser: - Vi kan grave åen fem meter dybere, uden at det vil gavne noget som helst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce