Annonce
112

51-årig mand trak et knojern ved privat fest

Arkivfoto: Michael Bager
En 51-årig mand fra Agerskov blev natten til fredag anholdt i Vojens, efter han overfaldt en bekendt med et knojern.
Annonce

VOJENS/AGERSKOV: En 51-årig mand fra Agerskov blev natten til fredag anholdt efter at temperamenterne fik frit løb ved en privat fest i Vojens.

Her var den 51-årige mand til fest hos nogle bekendte, men da det hele stak af, endte den 51-årige med at bruge et knojern til at overfalde en 43-årig bekendt fra Vojens med. Udover en sigtelse for kvalificeret vold venter der imidlertid endnu en sigtelse på den 51-årige, som også blev fundet i besiddelse af endnu et slagvåben, da politiet nåede frem. På sig havde han også en totenschlæger, oplyser politikommissær Henning Marcussen fra Syd- og Sønderjyllands Politis Områdecenter Nordøst.

- Jeg kan bekræfte, at han er blevet sigtet for kvalificeret vold og for at have overtrådt våbenloven, da han var i besiddelse af et knojern og en totenschlæger. Vi har afhørt ham i nat, og han er løsladt igen, forklarer Henning Marcussen.

Voldsepisoden efterforskes fortsat, og Henning Marcussen tilføjer, at man endnu afventer de sidste vidneudsagn. Af samme grund forklarer han til JydskeVestkysten, at man holder lidt igen med de nærmere detaljer i voldssagen.

Episoden blev politianmeldt klokken 02.13 natten til fredag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce