Annonce
112

Efter uheld på Vejlefjordbroen: 52-årig bilist er ikke længere i kritisk tilstand

Trafikken på Vejlefjordbroen begyndte at glide igen omkring klokken 14. Foto: Thomas Trondal

Vejle: Den 52-årige bilist, som fredag morgen blev ramt af en lastbil, da hen kørte på Vejlefjordbroen i nordlig retning, var fredag eftermiddag ikke længere i kritisk tilstand.

Efter påkørslen kom en lægehelikopter til stedet, og lægen her vurderede, at manden var kommet kritisk til skade og skulle flyves til Odense Universitetshospital.

- Men da der blev kigget nærmere på ham i Odense, viste det sig, at det ikke var så slemt, siger vagtchef fra Sydøstjyllands Politi, Jørn Lindhardt.

Det forlyder, at den 52-årige mand, der er fra Årslev på Fyn, har brækket en lændehvirvel og nogle ribben.

Ifølge politiets oplysninger er både den 40-årige kvinde, som også sad i personbilen, samt den 65-årige lastbilchauffør - der er fra Egebæk ved Ribe - som ramte personbilen, begge fortsat indlagt fredag eftermiddag. Dog er ingen af dem kommet noget alvorligt til.

Annonce

Kvælstof på vejen

Fredag omkring klokken 14 var der ryddet helt op på Vejlefjordbroen og alle spor var igen farbare.

Vagtchef Jørn Lindhardt fortæller, at det sojaprodukt, som endte på kørebanen, indeholdt kvælstof, og derfor var det vigtigt at få det hele fejet op.

- Det ville ikke have været så godt at få i vandet, siger han, men kan ikke komme nærmere ind på, hvad for et produkt, der præcis var tale om.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

JV mener om Radio24syv: Man kan både vinde og tabe udbud

Når det offentlige sender opgaver i udbud, ligger det i sagens natur, at man som byder både kan vinde og tabe. Og det er også naturligt, at når en udbudsperiode udløber, risikerer det firma, der hidtil har løst opgaven, at tabe kampen om et nyt udbud. Men de selvfølgeligheder anfægter ikke de mange tilhængere af Radio24syv, der er dybt skuffede og vrede over, at radiokanalen ikke kan fortsætte efter denne måneds udgang. Lukningen af Radio24syv bliver af kritikere set som politikeres bevidste forsøg på at stoppe en kanal, der har lavet magtkritiske nyheder og satire. Dette blev også af disse kritikere set som årsagen til, at det daværende borgerlige flertal besluttede, at det nye udbud af Radio24syvs sendetilladelse skulle føre til en radiostation med hovedsæde i provinsen. Radio24syvs ejere ønskede på de forudsætninger ikke at søge. Det vakte så stor kritik, at et politisk flertal reagerede med at beslutte et udbud af en internetbaseret DAB-kanal, som ville give Radio24syv en chance for at fortsætte. Men i et udbud hverken kan eller skal politikerne bestemme hvem, der skal løse opgaven. Det har det politisk uafhængige radio og tv-nævn under Kulturministeriet haft til opgave at afgøre. Nævnet valgte så tirsdag eftermiddag, at Radio24syv ikke får den opgave. Det var et chok for mange medarbejdere og lyttere af en station, der i løbet af otte år har revolutioneret taleradio i Danmark. Tak for det. Men det er forkert, at politikerne har lukket Radio24syv. Stationen har tabt til konkurrenten Radio Loud, som af Radio og tv-nævnet er vurderet til på en række opstillede kriterier at have indgivet det bedste bud. På FM-båndet er Radio4 med hovedsæde i Aarhus klar til fra 1. november at blive afløseren for Radio24syv. Radio4 er ejet af en række lokale og regionale medier, herunder Jysk Fynske Medier, hvis største dagblad er JydskeVestkysten. Også Radio4 må risikere at kunne tabe et eventuelt nyt udbud, når den nuværende sendetilladelse udløber om otte år. For den slags udbud kan man både vinde og tabe.

Vejen

Landmand opgiver strid om Skovgårdsvej: - Min retsbevidsthed er krænket

Vejen

Vejen Kommune vinder vigtigt slag om Skovgårdsvej: Har handlet efter bogen

Annonce