Annonce
Mærkedage

60 år: Christian Andersen

Driftsleder ved Løgumkloster Fjernvarme Christian Andersen, Sølstedgårdvej 3, Løgumkloster, fylder mandag 27. januar 60 år.

Christian Andersen er søn af Erik og Anna Andersen fra Vester Terp ved Løgumkloster. Han har tre søskende der alle er bosat i Tønder Kommune. Han er gift og har to børn, Daniel Boldt Andersen, som bor i Aarhus og Emilie Boldt Andersen, der bor i Trondheim, Norge.

Christian Andersen har været ansat 18 år ved Løgumkloster Fjernvarme. Han har en stor fagfaglig interesse i miljøvenlig varme, energieffektivitet, forsyningsikkerhed, samfundsøkonomi og forbrugerhensyn. Ligeledes er hans store interesser naturen, historie, arkæologi og alle former for sport. Samtidig bruger han mange timer på havearbejde, hvor han får ladet op til næste dag. Hans ferie bliver brugt i sommerhuset i Nordsjælland og på rejser til udlandet.

På dagen er der åbent hus i hjemmet mellem 9.30-17.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Stor ståhej for ingen krænkelse

Det er fastelavnstid og dermed højsæson for det at klæde sig ud, og hvis du tror, at det er sjov og ballade, har du sovet i timen. Udklædning tager man ikke let på i dag. Der er vildt mange hensyn, der skal tages. En god udklædning skal ikke bare være flot, sjov, vellignende eller godt tænkt. Den skal være politisk korrekt. Ve dig, hvis du begår en fejl. TV2-vært Mette Helena Rasmussen, mest kendt fra programmet Nybyggerne, tog et muslimsk tørklæde på og lagde et billede af sig selv på Instagram. Klar til fest. Så stod hun ellers for skud. Som var hun selve tønden til en fastelavnsfest, haglede slagene ned over hende. Hun blev kaldt racist. Hun blev kaldt dum. Hun skyndte sig at undskylde. Det er den typiske reaktion i sådanne sager. En hurtig undskyldning. Det var også sådan Canadas premierminister, Justin Trudeau, i efteråret, krisehåndterede, da et gammelt billede fra en udklædningsfest i 2001 dukkede op. Det viste ham som Aladdin med ansigtet malet brunt. Undskyld. Undskyld. At man tyr til undskyldning og tilbagetog, når uvejret rejser sig, er forståeligt. Kritikken er ofte overvældende, og stemplet Racist er voldsomt. Det ville dog være befriende om nogen turde møde larmen med et: Ti dog stille. Det er så uhyre let at blive krænket, og mange lever tilsyneladende deres digitale liv i en evig på jagt på sager, der kan stimulere raseriet, og det var lige præcis en sådan gruppe tapre netsoldater, som for i flint i kommentarsporet, da Mette Helena Rasmussen havde lagt sit billede på nettet. Programmet ”Kulturen på P1” undersøgte sagen, talte med en række muslimske kvinder – ikke en var provokeret eller krænket. Alle var derimod forbløffede over hele affæren. Det vil tynde så dejligt ud i krænkelsesdebatterne, hvis vi hver især nøjes med at blive krænket på egne vegne. Føler vi os alligevel draget til at tage en minoritet i forsvar, det behov kan opstå, vil det klæde engagementet, om vi sikrer os, at vores hjælp og indsats faktisk er efterspurgt af dem, vi har tænkt os at agere talsmænd for. Og er den ikke det: Så ti dog stille.

Annonce