Annonce
Navne

60 år på søndag: Formand for både den lille og den helt store

Christian Sørensen Madsen, Skodborg, er tredje generation i vognmandsvirksomheden S. Chr. Sørensen og bestyrelsesformand i brancheorganisationen ITD. Nu fylder han 60 år. PR-foto: Lasse Hyldager
Bestyrelsesformand i brancheorganisationen ITD og direktør for vognmandsvirksomheden S. Chr. Sørensen i Skodborg, Christian Sørensen Madsen, fylder 60 år på søndag.

SKODBORG: Christian Sørensen Madsen, som på søndag fylder 60 år, er tredje generation i vognmandsfirmaet S. Chr. Sørensen i Skodborg, som han overtog ledelsen af efter sin far i 1991, og under hans ledelse har virksomheden fortsat sin vækst, så han i dag sammen med de 35 ansatte råder over en flåde på 26 lastbiler, hvoraf størstedelen er tankbiler.

Det fortæller brancheorganisationen ITD i en pressemeddelelse, for som om vognmandsfirmaet i Skodborg ikke var nok, så er Christian Sørensen Madsen også formand for brancheorganisationen ITD, der repræsenterer cirka 700 professionelle vognmandsvirksomheder – fra den lille enkeltmandsvirksomhed til nogle af de største transportvirksomheder her i landet.

Oprindeligt er Christian Sørensen Madsen uddannet hos H. P. Therkelsen i Padborg, hvor han også begyndte sin karriere inden for vognmandsbranchen. I 1984 vendte han tilbage til familievirksomheden i Skodborg, som er specialiseret i transport af flydende gods – primært foder til dyr.

Annonce

Fødselaren er ikke kun kendt som en dygtig vognmand med en veludviklet forretningssans. Han beskrives også som en mand med fødderne solidt plantet i den sønderjyske muld og vognmandskultur, fremgår det af pressemeddelelsen.

Vognmandsbranchens rammevilkår og omdømme ligger ham på sinde, og som formand for ITD er han optaget af at sikre, at regler fortolkes og håndhæves ensartet på tværs af grænser, så konkurrencen er lige for alle, skriver ITD.

Lige vilkår

Det gælder ikke mindst i forbindelse med nye EU-regler, hvor han som formand for ITD på branchens vegne arbejder målrettet på at få myndighederne til at give klare vejledninger om, hvordan de vil blive håndhævet. Derudover har han også været med til at sætte fokus på de vilkår, chauffører bydes hos kunder og på rastepladser langs de danske veje, oplyser ITD i pressemeddelelsen.

Christian Sørensen Madsen er gift med Marianne Madsen, som også er med til at lede virksomheden i det daglige. De tre voksne sønner, Jakob og tvillingerne Thomas og Mathias, har alle gennem deres opvækst været aktive i firmaet på forskellig vis. I dag er Thomas ansat i firmaet og med til at holde bilerne kørende.

Når arbejdet tillader det, står den på spinning, når pulsen skal op, og rødvinsklub når den skal ned. Rejser rundt i Europa er for tiden sat på stand-by, ligesom covid-19 forhindrer større arrangementer på selve dagen for de 60 år. Derfor kommer fejringen af fødselaren i år til at foregå i afstemte private rammer, fremgår det af pressemeddelelsen.

Ejer af Christian S. Madsen vognmandsfirmaet S. Chr. Sørensen i Skodborg knokler som ITD-formand forlige vilkår for alle vognmænd i EU. PR-foto: Lasse Hyldager
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sønderborg

Kongeskibet satte et kulinarisk punktum for 101 års genforening

Sport

En ærlig Kasper Hjulmand: Vi skulle aldrig være gået på banen igen med chokerede spillere

Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Sønderborg

Gense videoen: Dronningen holder reception på Kongeskibet i Sønderborg

Annonce