Annonce
112

60-årig stjal bil ved designskolen, mens rektor sagde farvel: Endte med at få tre sigtelser på nakken

Den 60-årige blev sigtet for at have kørt bilen langs Ågade ved designskolen, selvom han ikke havde kørekort. Foto: Google Street View

Kolding: Alt imens Elsebeth Gerner Nielsen var i færd med at sige farvel til Designskolen Kolding ved sin afskedsreception, så en 60-årig mand sit snit til at begå tyveri både inde på og uden for skolen.

Sydøstjyllands Politi oplyser, at den 60-årige først på eftermiddagen stjal en MacBook Pro inde fra designskolen, hvilket tilsyneladende gav den 60-årige blod på tanden. Da han kom ud på parkeringspladsen ved designskolen, stjal han nemlig en bil og kørte væk i den.

Biltyveriet vil den 60-årige dog formentlig fortryde. Ejeren af bilen var nemlig i stand til at spore bilen og finde frem til den på en anden adresse i Kolding. Derfor lykkedes det ejeren at pege politiet i retningen af gerningsmanden, som blev anholdt og sigtet for både biltyveriet og tyveriet af computeren, mens ejeren fik sin bil igen.

Den 60-årige fik desuden en tredje sigtelse på nakken. Det viste sig nemlig, at han ikke havde kørekort, så derfor er han også blevet sigtet for at køre bil uden at have førerret.

- Selvom man har stjålet bilen, skal man også have kørekort, siger Finn Ellesgaard Nielsen, vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce