Annonce
Aabenraa

60 nye jobs: Fastfoodkæde åbner ny restaurant i Rødekro

Tom Jakobsen A/S fra Aabybro nord for Aalborg er totalentreprenør på byggeriet. Foto: Lars Grubak

Den danske fastfoodkæde, Sunset Boulevard, bygger ny restaurant i Rødekro og søger i den forbindelse en ny restaurantchef. Vedkommende får ansvar for cirka 60 medarbejdere.

Rødekro: Der er udsigt til fornyet konkurrence om de sultne motorvejsbilister på Kometvej i Rødekro lige ved motorvejsafkørslen.

Her er den danske fastfoodkæde Sunset Boulevard nemlig ved at bygge en ny restaurant mellem Harald Nyborg og 7-Eleven-kiosken. Området råder i forvejen - foruden kiosken - over en McDonald's- og en Burger King-restaurant, hvor man kan få stillet sulten med et hurtigt måltid.

Administrerende direktør i Sunset Boulevard, Jens Broch, bekræfter, at der er en restaurant på vej, men er ellers ikke klar med ret mange oplysninger.

- Der er nogle detaljer med hensyn til åbningsdato, der ikke er helt på plads endnu, siger Jens Broch.

Restaurantkæden har søgt en restaurantchef til den nye Sunset Boulevard i Rødekro siden begyndelsen af september. I jobopslaget fremgår, at en fremtidig restaurantchef vil få det overordnede ledelses- og budgetmæssige ansvar for cirka 60 fuldtids- og deltidsmedarbejdere. Til sammenligning var der brug for cirka 40 medarbejdere på enten fuld tid eller deltid, da kæden annoncerede åbningen af en ny restaurant i Kolding.

Annonce

Ansøgningsfrist


  • Sunset Boulevard søger en restaurantchef, som kommer til at indgå i et lederteam med reference til områdechefen. Restaurantchefen får det overordnede ledelses- og budgetmæssige ansvar for cirka 60 fuldtids- og deltidsmedarbejdere i restauranten. Det forventes, at ansøgere har nogle års erfaring som leder.
  • Der er ansøgningsfrist den 17. september.

Flyttede hovedsæde

Kæden er ejet af erhvervsmanden Jeppe Droob og har sine rødder i Esbjerg, men tidligere på året flyttede den sit hovedsæde til Kolding.

- Vores økonomiske resultater har de sidste par år ikke været tilfredsstillende. For at fremtidssikre Sunset Boulevard har vi derfor igangsat en række forskellige tiltag, herunder flytning af vores hovedkontor, med henblik på at sikre et solidt og stabilt fundament for fremtiden. Tiltag, som skal sikre det økonomiske fundament for ekspansionen af vores forretning, i form af nye restauranter og ombygninger af eksisterende restauranter, skrev Jens Broch dengang i et skriftligt svar til JydskeVestkysten.

I dag tæller kæden 41 restauranter fordelt over hele landet og en enkelt på Færøerne. Til sammen har de op imod 1.111 ansatte. Sunset-restauranten i Rødekro bliver den første i Sønderjylland.

Annonce
Forsiden netop nu
Sydjylland

VUC Syd har fået ny direktør

Annonce