x
Annonce
Aabenraa

60 nye jobs: Fastfoodkæde åbner ny restaurant i Rødekro

Tom Jakobsen A/S fra Aabybro nord for Aalborg er totalentreprenør på byggeriet. Foto: Lars Grubak

Den danske fastfoodkæde, Sunset Boulevard, bygger ny restaurant i Rødekro og søger i den forbindelse en ny restaurantchef. Vedkommende får ansvar for cirka 60 medarbejdere.

Rødekro: Der er udsigt til fornyet konkurrence om de sultne motorvejsbilister på Kometvej i Rødekro lige ved motorvejsafkørslen.

Her er den danske fastfoodkæde Sunset Boulevard nemlig ved at bygge en ny restaurant mellem Harald Nyborg og 7-Eleven-kiosken. Området råder i forvejen - foruden kiosken - over en McDonald's- og en Burger King-restaurant, hvor man kan få stillet sulten med et hurtigt måltid.

Administrerende direktør i Sunset Boulevard, Jens Broch, bekræfter, at der er en restaurant på vej, men er ellers ikke klar med ret mange oplysninger.

- Der er nogle detaljer med hensyn til åbningsdato, der ikke er helt på plads endnu, siger Jens Broch.

Restaurantkæden har søgt en restaurantchef til den nye Sunset Boulevard i Rødekro siden begyndelsen af september. I jobopslaget fremgår, at en fremtidig restaurantchef vil få det overordnede ledelses- og budgetmæssige ansvar for cirka 60 fuldtids- og deltidsmedarbejdere. Til sammenligning var der brug for cirka 40 medarbejdere på enten fuld tid eller deltid, da kæden annoncerede åbningen af en ny restaurant i Kolding.

Annonce

Ansøgningsfrist


  • Sunset Boulevard søger en restaurantchef, som kommer til at indgå i et lederteam med reference til områdechefen. Restaurantchefen får det overordnede ledelses- og budgetmæssige ansvar for cirka 60 fuldtids- og deltidsmedarbejdere i restauranten. Det forventes, at ansøgere har nogle års erfaring som leder.
  • Der er ansøgningsfrist den 17. september.

Flyttede hovedsæde

Kæden er ejet af erhvervsmanden Jeppe Droob og har sine rødder i Esbjerg, men tidligere på året flyttede den sit hovedsæde til Kolding.

- Vores økonomiske resultater har de sidste par år ikke været tilfredsstillende. For at fremtidssikre Sunset Boulevard har vi derfor igangsat en række forskellige tiltag, herunder flytning af vores hovedkontor, med henblik på at sikre et solidt og stabilt fundament for fremtiden. Tiltag, som skal sikre det økonomiske fundament for ekspansionen af vores forretning, i form af nye restauranter og ombygninger af eksisterende restauranter, skrev Jens Broch dengang i et skriftligt svar til JydskeVestkysten.

I dag tæller kæden 41 restauranter fordelt over hele landet og en enkelt på Færøerne. Til sammen har de op imod 1.111 ansatte. Sunset-restauranten i Rødekro bliver den første i Sønderjylland.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kommentar

Byens butikker skal bruges - også efter coronakrisen

Fredag eftermiddag blev jeg ringet op. Min frisør havde taget fat i sin kalender og var begyndt at kontakte alle de kunder, hun har eller rettere havde en aftale med i sin salon. Min yngste og jeg stod for tur lige før påske, men den tid kan i sagens natur ikke gennemføres, så min udmærkede frisør ville lige høre, om hun måtte ringe mig op på den anden side. På den anden side af coronakrisen. Lad frisøren være bare et eksempel af mange på, hvordan de selvstændigt erhvervsdrivende kæmper for deres forretninger i disse uger. Frisøren får assistance fra Folketingets hjælpepakker, så hun regner med at klare sig, men hjælpepakker gør det ikke alene. For ville kunderne også være hos hende efter coronaen uden et opkald? HERMED TIL BUTIKKERNE i Aabenraas gågade: Mange af dem ligger lukkede hen, enkelte har genåbnet, og flere gør sig samme overvejelse. I denne uge blev vi på redaktionen kontaktet af Gitte Jensen og Solvejg Jensen fra henholdsvis Tinzon House og Ole Chokolade. De ville gerne fortælle, at de var begyndt at samarbejde nærmest under mottoet - køb lidt hos den ene og få noget med fra den anden også. Dette budskab havde de fortalt på Facebook, men som de konstaterede, er de sociale medier ikke alt, og de ville da gerne have lidt hjælp af os gennem både vores trykte og digitale platforme hos Jysk Fynske Medier. Her i kommunen og landsdelen JydskeVestkysten og Aabenraa Ugeavis. DEN SLAGS GØRES under sædvanlige omstændigheder i annoncer, men her har jeg så valgt undtagelsen - ikke for at hjælpe de to forretninger alene. Eller specifikt, men for at lade Gitte og Solvejg og deres butikker være eksemplet på, at krisetider tvinger virksomheder, forretninger og alle andre selvstændige til at lede efter nye veje til indtægterne. Som Gitte Jensen fra Tinzon House formulerer det: - Jeg tænkte, at vi ville være et godt match. For Solvejg og Ole Chokolade er det højsæson i påsken, og hvis nu vi kunne gøre noget i fællesskab, løfte noget sammen, kunne vi måske holde hjulene i gang. For de to butikker og alle andre kan vi håbe, at det lykkes. At de også vil være her på den anden side. For der kommer en dag, hvor normaliteten vender tilbage. Formentlig i små bidder, men også til den tid skal vi huske, at forretningslivet i gaderne kun er der, hvis det bruges. Af os. I DENNE TID har vi opdaget, hvad det vil sige, og hvordan det føles, når gaderne forekommer at være søndagsforladte hele ugen. I flere uger. Der mangler noget. Byens butikker har også brug for dit lokale engagement efter coronaen. Eller som Solvejg Jensen formulerer sit ønske: - Fra kunder hører jeg, at de føler sig skræmte over, at der er så lukket. Sådan kunne det måske blive engang. Vores håb er, at de vil købe lokalt. Og min egen frisør - hun kan bare ringe. PAS PÅ HINANDEN

Kolding

Se byrådets møde live på Facebook

Annonce