Annonce
Regionalt

600.000 Norlys-kunder får nu grøn strøm uden merpris

Fra 1. januar får alle Norlys' privatkunder grøn strøm uden merpris. Foto: Norlys
Det er ikke nyt, at kunderne kan få grøn strøm hos Norlys - det nye er, at kunderne ikke skal betale ekstra.
Annonce

Der er en stadig stigende interesse i befolkningen for grønne løsninger. Norlys har fokus på at understøtte den grønne omstilling og samtidig sikre enkle valg for deres kunder. Derfor har energi- og telekoncernen nu truffet et bæredygtigt valg på vegne af deres 600.000 privatkunder, som fra årsskiftet får grøn strøm uden merpris. Det skriver Norlys i en pressemeddelelse.

Mads Brøgger, der er direktør i Norlys Energi, fortæller, hvorfor det er en milepæl for energikoncernen at kunne tilbyde grøn strøm til alle:

- Vi oplever en stigende interesse blandt alle vores kunder, både privat og erhverv, for vores grønne løsninger. Med budskabet "Grøn strøm til alle – uden merpris" gør vi det nemt for vores 600.000 privatkunder at være en del af den grønne rejse. Det er samtidigt en væsentlig milepæl for Norlys, at vi kan omstille hele vores kommercielle energiforretning til grøn energi. Vores forhåbning er klart, at denne beslutning er med til at cementere vores ambition om at være drivende i den grønne omstilling.

Annonce

Reel grøn omstilling

Med valget om at give alle kunder i Norlys grøn strøm forpligter energi- og telekoncernen sig til at købe den store mængde strøm, som kunderne forbruger, fra vedvarende energikilder. Ved at øge efterspørgslen på grøn strøm fra vedvarende energikilder vil Norlys med alle 600.000 kunder i hånden styrke behovet for, at der produceres mere grøn energi.

- Det er det, der skal til for, at vi når frem til en reel grøn omstilling. Det handler om, at vi er tilstrækkeligt mange, der efterspørger tilstrækkeligt store mængder, siger Mads Brøgger og uddyber:

- Vi har som virksomhed et ansvar for sammen med vores kunder at bidrage til den grønne omstilling. For Norlys er det i den forbindelse vigtigt også at tænke økonomisk bæredygtighed, når vi taler grøn omstilling både for os selv og vores kunder. Derfor er vi også både meget glade for og stolte af, at vi nu kan tilbyde grøn strøm uden merpris til alle privatkunderne, siger Mads Brøgger.


Vi har som virksomhed et ansvar for sammen med vores kunder at bidrage til den grønne omstilling.

Mads Brøgger, direktør i Norlys


Økonomisk bæredygtig grøn omstilling er ifølge Norlys-direktøren ikke bare et forretningsmæssigt perspektiv, men også en bevidsthed om, at de fleste forbrugere skal kunne finde en god balance mellem grønne tiltag og økonomi.

- Det er netop det, der er intentionen med at give alle Norlys’ privatkunder grøn strøm, understreger Mads Brøgger.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Varde

Problemer med Venstres online-afstemning: Jørgen fik ikke chancen for at stemme på Line

Erhverv For abonnenter

Familievirksomhed lever af at lave lyd og lys til store arrangementer: Sådan lykkedes det at lave overskud trods corona-nedlukning

Sport

Danmark slider sig i VM-semfinalen i vild gyser

Sønderjyske Fodbold

Første vintertransfer er på plads: SønderjyskE henter svensk forsvarsspiller

Annonce