Annonce
Aabenraa

67 har meldt sig til virtuelt borgermøde

Det er grunden på hjørnet af Østergade og Hærvejen, der er til diskussion torsdag aften. Illustration: Aabenraa Kommune.
Indtil videre har 67 interesserede meldt sig til kommunens virtuelle borgermøde på torsdag om centerområdet i Rødekro. Tilmeldingsfristen udløber tirsdag.
Annonce

RØDEKRO: Interessen for, hvad der skal ske med centerområdet i Rødekro, lader til at være ganske stor.  67 interesserede borgere har foreløbig tilmeldt sig det virtuelle borgermøde om lokalplanen for området, som kommunen afvikler torsdag aften klokken 19.

Det er første gang, kommunen afvikler et borgermøde om en lokalplan på denne måde.

- Hidtil har vi kun holdt virtuelle møder i arbejdsgrupper omkring områdefornyelser, fortæller Lene Nebel fra kommunens planafdeling, der står for den praktiske afvikling af mødet.

Både formanden for vækstudvalget, Philip Tietje (V), og næstformand Erik Uldall Hansen (S), vil være til stede på mødet for at svare på borgernes spørgsmål-

Desuden vil forvaltningen præsentere lokalplanen for området ved Østergade, hvor der nu ligger et faldefærdigt butikscenter.

Annonce

Frisørsalonen

Planen er, at centret skal rives ned, og det samme skal den tidligere bankbygning, hvor Salon Delux nu har til huse.

Tilmelding

Fristen for at melde sig til det virtuelle borgermøde udløber i dag, den 23. februar, klokken 19. Det foregår via kommunens hjemmeside, hvor man finder linket ved at søge på "Virtuelt Borgermøde"

Bygningen på hjørnet af Østergade og Hærvejen får til gengæld lov til at blive stående. En del af området skal bruges til boliger i tre etager.

Det er byggematador Per Horup fra Aabenraa, der vil opføre lejligheder på grunden, men en del af den skal også bruges til en ny kommunal bypark.

Planen har allerede givet anledning til debat i Rødekro, fordi den indebærer, at frisørsalonen rives ned.

- Jeg har været på besøg hos Dorthe Damm Yilmaz, der driver Salon Delux. Det er en uheldig situation, hun er kommet i, men jeg ved at udviklingsrådet nu prøver at finde andre egnede lokaler til salonen, siger Philip Teitje.


Planen har allerede givet anledning til debat i Rødekro, fordi den indebærer, at frisørsalonen rives ned.

Fra artiklen


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce