Annonce
Mærkedage

70 år: Niels Erik Vogt

Niels Erik Vogt
Annonce

Niels Erik Vogt, Terpvej 5, Terp, Bramming, fylder lørdag den 14. december 70 år.

Niels Erik Vogt fik landbruget ind med modermælken, så da han var tyve år gammel – den 14. december 1969 – skrev han under på aftalen, som sikrede at han kunne overtage forældrenes gård. Da Niels Erik Vogt havde drevet gården i nogle år blev han tændt på at avle travheste, men her blev han udsat for en meget trist hændelse, da hans travhest med navnet Berti Vogt døde i starten af et løb i Sverige. Senere fik han dog den store glæde, at han også fremavlede en derbyvinder i 1982. Hesten med navnet Ejner Vogt, opkaldt efter Niels Erik Vogts far.

Niels Erik Vogt mødte også kærligheden, da han blev kæreste med Lissi. Hun var en pige fra byen, men i løbet af kort tid havde hun vænnet sig til livet på landet, og så hjalp hun Niels Erik med opgaverne i stalden på gården.

Niels Erik og Lissi, som blev gift i 1991, blev forældre til datteren Astrid, som nu er voksen og er medejer af værtshuset Jagthytten i Esbjerg. Lissi havde i forvejen to drenge fra et tidligere ægteskab, og de har fået både børn og børnebørn, så Niels Erik og Lissi er i en forholdsvis ung alder blevet oldeforældre. Niels Erik Vogt har nu lejet stalden på gården ud til det store landbrug Rønhave Aps., men han tager selv fortsat del i arbejdet på gården.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce