Annonce
Esbjerg

72-årig mand i bil påkørt af bandebiler

Arkivfoto: Michael Bager
Politiet søger vidner til en tilsyneladende bevidst påkørsel torsdag eftermiddag. To biler, der er kendt fra bandemiljøet, var involveret.
Annonce

Esbjerg: Torsdag eftermiddag fandt der en bevidst påkørsel af en bil sted i krydset Spangsbjerg Møllevej-Degnevej, og politiet har en klar formodning om, at episoden har rødder i bandemiljøet i Esbjerg.

I krydset blev en 72-årig mand i personbil påkørt af to andre biler med store materielle skader til følge, men heldigvis ingen personskade.

Den ene af de to biler fik motorproblemer kort efter uheldet og blev efterladt, og flere personer løb væk til fods.

Den anden bil kørte fra stedet, og et vidne fulgte efter.

Bilen blev forladt ved Egekrattet i Kvaglund, og her steg to personer ud af bilen og kastede sten mod anmelderens bil og ramte forruden.

Derefter stak de af til fods, og selv om politiet afsøgte området med hunde, fandt de ikke frem til de to personer.

Syd- og Sønderjyllands Politi mener, at der er tale om personer med relation til bandemiljøet i Esbjerg.


De to køretøjer er vi stødt på før i forbindelse med bandesager, så det er vores klare overbevisning, at det er folk fra det miljø, der har været i bilerne.

Jeppe Kjærgaard


- De to køretøjer er vi stødt på før i forbindelse med bandesager, så det er vores klare overbevisning, at det er folk fra det miljø, der har været i bilerne. Meget tyder på, at personerne i de to biler fulgtes ad, men vi har ikke klarhed over, hvordan påkørslen af den tredje bil er sket eller hvorfor. Den 72-årige mand har intet med det kriminelle miljø at gøre. Vi ser med stor alvor på det, der ligner en bevidst påkørsel, understreger politiinspektør Jeppe Kjærgaard, der er linjechef for efterforskningen ved Syd- og Sønderjyllands Politi.

Syd- og Sønderjyllands Politi har på baggrund af hændelsen øget den tryghedsskabende patruljering i dele af Esbjerg by, lige som hændelsen fortsat bliver efterforsket.

Vidner

Syd- og Sønderjyllands Politi søger vidner til episoden i krydset Degnevej-Spangsbjerg Møllevej torsdag klokken 16.09.

Vidner kan henvende sig til politiet på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Er der en ledig plads i din boble?

Annonce