Annonce
Esbjerg

75 år: Finn Rønhøj

På grund af coronakrisen fejrer Finn Rønhøj først sin 75 års fødselsdag på et senere tidspunkt, når verden er blevet mere normal igen. PR foto

Sædding: Tidligere formand for HK Sydvestjylland, Finn Rønhøj, fylder fredag 22. maj 75 år.

Finn Rønhøj var ansat som skatterevisor ved Esbjerg Kommune, da han som 31-årig blev valgt til formand for HK Esbjerg afdeling. En post han bestred i 32 år. Finn Rønhøj har i årenes løb haft en række tillidshverv, som medlem af HK Forbundets Hovedbestyrelse, kasserer for LO Esbjerg, formand/næstformand for Esbjerg Handelsskoles bestyrelse, medlem af Lokalrådet i Arbejdernes Landsbank med mere.

Finn Rønhøj gik på pension i 2008. Som pensionist er Finn Rønhøj meget aktiv. Han er Skatmester i Odd Fellow Broderloge nr. 20, Holger Danske og spiller bordtennis to gange om ugen i ETBK. Han er meget vininteresseret, og den interesse dyrkes sammen med gode venner i en vinklub, som de har haft i 25 år. Den øvrige fritid bruges på camping rundt i Europa, og på samvær med gode venner samt børn og børnebørn.

Finn Rønhøj er gift med Tove Frostholm. Parret bor i Fyrparken i Sædding. Finn Rønhøj og Tove Frostholm har fire børn og fem børnebørn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Voldsom bilbrand vækkede beboere

Tønder

Stærk utilfredshed i Tønder og stor glæde på Rømø: Grænseåbning får meget blandet modtagelse

Erhverv

Klar melding: Tyskland byder inden for hos Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce