Annonce
Kolding

760 ansøgere til IBA

33 procent flere end sidste år har i år søgt optagelse på IBA via kvote 2. Foto: Maria Tuxen Hedegaard
Annonce

Kolding: 760 ansøgere har allerede nu søgt om optagelse på IBAs videregående fuldtidsuddannelser til sommer. Tallene fra kvote 2, hvor ansøgningsfristen var søndag kl. 12, viser en stigning på intet mindre end 33 procent samlet set.

Stigningen glæder naturligvis rektor Niels Egelund. Men måske ekstra meget i år – hvor han nu i halvanden uge har drevet et akademi, hvor alle arbejder hjemmefra. Både studerende, undervisere og administrativt personale.

- Vi er virkelig glade for den stigende interesse, som ansøgerne viser os. Ikke mindst i år – hvor corona-virussen påvirker os alle. Alligevel formår ansøgerne at fokusere på deres fremtid og få valgt de videregående uddannelser, de drømmer om, siger Niels Egelund i en pressemeddelelse.

Fristen for at søge ind via kvote 1 er fortsat 5. juli kl. 12.

Iba Kolding. Den 12. september 2019.Studieliv på IBA
- Vi glæder os over, at interessen for at bygge ovenpå vores erhvervsakademiuddannelser er så stor. Med en bacheloruddannelse i bagagen er de studerende endnu bedre rustet til fremtiden. Dermed sikrer vi jo højt kvalificeret arbejdskraft til de mange private virksomheder, som vi primært leverer medarbejdere til. Her ser det ud til, at vi har ramt rigtigt, da vi søgte om lov til at udbyde uddannelsen i e-handel. For allerede nu har mange søgt ind på den uddannelse, siger rektor Niels Egelund. Foto: Maria Tuxen Hedegaard
Indvielse af Confucius Institute på IBA Erhvervsakademi Kolding.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce